{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Investitori i ideje iz cijele jugoistočne Evrope na 5. Balkan Venture Forumu

16.5.2014. u 16:51
1
0
Investitori i ideje iz cijele jugoistočne Evrope na 5. Balkan Venture Forumu
1
U hotelu Termag na Jahorini pred više od 200 učesnika i investitora iz zemalja jugoistočne Europe zvanično je počeo 5. Balkan Venture Forum.


"Ovo je jedinstvena prilika za sve učesnike foruma da razmijene iskustva sa nekim od vodećih stručnjaka koji se bave tehnologijom obnovljivih izvora energije i recikliranja, informacijskim tehnologijama te biološkim znanostima. Preduzetnici sa područja cijelog Balkana će ovom prilikom predstaviti svoje aktivnosti i susresti se s međunarodnim strateškim partnerima i potencijalnim investitorima , što će u mnogome olakšati razvoj i napredak njihovih startupa, proizvoda i usluga", istakao je direktor Inovacionog centra Banja Luka Drago Gverić.Investicijski forum se ove godine prvi put održava u Bosni i Hercegovini, a u posljednjih pet godina održavao se u Srbiji, Makedoniji, Bugarskoj i Albaniji.

Više od 50 poslovnih ideja iz regiona u naredna dva dana biti će prezentirano pred 27 investitora iz regiona, Evrope i SAD-a, te više od 200 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore, Italije, Njemačke, Austrije, Albanije, Bugarske, Turske..."Veliko mi je zadovoljstvo na jednom mjestu vidjeti veliki broj uspješnih preduzetnika sa kvalitetnim idejama koji su došli sa istom namjerom, a to je da predstave svoje poslovanje, usluge i proizvode, te da upoznaju buduće partnere i potencijalne investitore. Ovom prilikom se želimo zahvaliti partnerima uz čiju pomoć smo uspjeli organizovati 5. Balkan Venture Forum, a to su: ICBL, BIZOO i marketing agencija Via Media", izjavio je gdin. Aleksandar Tasev, Balkan Limited RARS, jedan od organizatora foruma.

Balkan Venture Forum je jedan od glavnih ciljeva Programa SEE i projekta VIBE (Venture Initiative in Balkan Europe) te se sufinansira sredstvima Evropske unije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: