Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktor Međunarodnog centra za mir - naziv funkcije dovoljan
😂😂😂😂😂
Nama treba kakva savremena arena da moze ugostiti najbolje svijetske muzicare i primiti more ljudi. Kakva koncertna dvorana od 2300 mjesta :S sjedi jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
juce slike novog stadiona pitara ..danas koncertna dvorana ..pa jbt u ovom Sarajevu se stvarno radi ...al na papirima
Dovoljno je pročitati komentare na ovaj članak i da svima bude jasno zašto nam je ovako i zašto normalni bježe odavde. Sve go seoski filozof. Obustavi razvoj bilo kakve kulture, daj fukari pivu i ražanj. Ostali, razlaz po Evropi.
hajmo svi na buđete ,a nećemo tvornice.
Ako ce folkasi gostovati OBUSTAVI PROJEKAT!!!
Fantastičan projekat i prijeko potreban gradu.Mislim da bi se morale izmjeniti neki djelovi ovog plana jer ovaj objekat bi bio mnogo izvodljiviji ako se na površini umjesto parka,nastavi graditi neki neboder,svjetski hotel po mogućnosti. A koncertna dvorana ujedno bio i kongres centar..
ih, kad se jednom izgradi, pa kad rOja doDŽE.
Pa kad dovedu Mitra Mirica uuuhhh
skupi se lova, krene se u projekat i onda grad preuzme upravljanje preko javnog preduzeca i pocne poslovati sa gubicima. onda odluce da koncertnu dvoranu kako bi prezivili najme grand paradi, i promijene kurs poslovanja najmeci prostor grand koncertima stoje, ace lukasa, vuce, hakale, koketa, dzeja i drugih slicnih......
OVAJ PROJEKT, PA SIGURNO JE STAR JEDNO DESET GODINA MINIMALA. ZAHA HADID JE UMRLA 2016 GODINE U MARTU. NIJE LI VRIJEME ZA UPDATE?
projekat iz 1998 kao i sto pise
Kad će tražiti da nam netko sagradi tvornice? Ustvari, htjele su velike firme dovesti nama proizvodnju, ali jebiga, naši veli političari bi prvo da im se gurne malo u džep. Takvim potezom su već velike igrače rastjerali.
ovaj Spahić je dokazano lud čovjek, ovim to samo potvrđuje
PRVO SAM PROJEKT JE VEOMA LOS. STAVITI DVORANU OD 50 MILIONA U ZEMLJU, KAO ETO SARAJEVO JE NEW YORK PA NEMA MJESTA ZA DVORANU NA ZEMLJI, A NE U ZEMLJI I TO SVE DOK JOS UVIJEK POSTOJE OSTATCI CIGANSKE MAHALE NA PAR METARA OD PARLAMENTA, GLUPO. STO ZNACI, MJENJATI PROJEKT. AKO SE VEC TREBA ULOZITI LOVA, ONDA NEKA SE ULAZE NA ZEMLJI, A NE U ZEMLJI!
ZASTO SE NE SRUSI SVE OD SCC-a DO SKENDERIJE I ONAKO SU SVE OSTATCI CIGANSKE MAHALE IZ SFRJ I NA TOM MJESTU NE GRADI DVORANA? OSIM TOGA, ZASTO I ONU RUZNU I ODVRATNU SKENDERIJU NE SRUSITI I NE NAPRAVITI TAMO NESTO VIZUELNO LJEPSE?
Pojma nemaš, New York se ima gdje širiti, Sarajevo nema jer je u kotlini! Jedino na Ilidžu, Butmir itd. ali kada govorimo o centru MJESTA NEMA! Zato je ovo odličan potez, pod zemljom objekt, iznad park, a Sarajevu parkova zbog položaja ionako nedostaje i uvijek će nedostajati! Što se tiče Skenderije, nju jeste vrijeme pregazilo i trebalo bi nešto suvremenije napraviti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hljeba i igara... kad nema fabrika, ima muzike
...sto ce nam...da zjapi ko zetra i da bude u njoj glavni koncert i dogadjaj godine "moj ummete"!?
pravilno se pise ?!, a ne !?
moj ummete što si zglajzoooo ;)
kakva crna koncertna dvorana, i ove što imamo su prazne...
Dali jos uvijek ima levata 😬