{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Fabrika kreveta Napco Beds povećava kapacitete

S
16.7.2013. u 18:25
0
2
Fabrika kreveta Napco Beds povećava kapacitete
0
Fabrika kreveta Napco Beds povećava kapacitete
Foto: SRNA
Početkom naredne godine u Petrovu će punim kapacitetom proraditi Fabrike kreveta Napco Beds iz čijih pogona se kreveti trenutno izvoze u Holandiju, Njemačku, Austriju, Švajcarsku, Belgiju, Kinu i na Karibe.
Holanđanin Dennis Dietrich Cornelissen, vlasnik fabrike koja trenutno radi u zakupljenom prostoru površine 2.500 metara kvadratnih, kupio je tri puta veću fabričku zgradu i prateće objekte od preduzeća Kemokop, u koju će Holanđani investirati 5.000.000 KM.

U fabrici kreveta sada radi 180 radnika, a od nove godine posao će dobiti njih još 70.

Direktor i vlasnik fabrike izjavio je Srni da fabrika trenutno izvozi krevete u ukupnoj godišnjoj vrijednosti od 15 do 18 miliona KM, a povećanjem proizvodnje i broja radnika izvoz će biti povećan na 30 miliona KM ili pet kamiona izvezene robe dnevno.

Cornelissen kaže da su Holanđani izabrali Petrovo, jer su Petrovljani dobri radnici, a ova opština ima veliku volju da stvori dobar poslovni ambijent za ulagače.

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković rekao je da će opština Petrovo pomoći holandskom investitoru u posredovanju u nadležnim ministarstvima u Vladi Republike Srpske.

On je rekao da su za nove investitore projektovane poslovne zone u Sočkovcu, Karanovcu i Petrovu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: