{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Intesa Sanpaolo Banka organizuje takmičenje za studente

S
14.1.2011. u 10:41
0
1
Intesa Sanpaolo Banka organizuje takmičenje za studente
0
Intesa Sanpaolo Banka organizuje takmičenje za studente
Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH organizuje takmičenje za studente Ekonomskog fakulteta u Sarajevu i Sarajevo School of Science and Technology kroz projekat "Vaše ideje čine nas boljim", u okviru kojeg će odabrani kandidati moći učestvovati u davanju prijedloga za poboljšanje usluga klijentima Banke.
Kandidati ovih fakulteta trebaju da imaju položene sve ispite za određenu akademsku godinu unutar određenog vremenskog roka i sa prosjekom ocjena ne manjom od 8. Maksimalna starosna dob je 25 godina, a pored toga potrebno je da se aktivno služe engleskim jezikom i da poznaju rad na računaru (Microsoft Office paket).

Rok za prijavu za takmičenje u predlaganju novih ideja za bankarske usluge prema propozicijama Intesa Sanpaolo Banke je 23. januar 2011. godine, nakon čega će stručna komisija odabrati 12 studenata koji će biti direktni učesnici ovog projekta.

Odabrani studenti biće podijeljeni u šest timova, koji će trebati pripremiti projekte za dvije različite teme: I implementacija - kategorija teme koja se odnosi na predlaganje "starih stvari na novi način" i II Inovacija - kategorija teme koja se donosi na generiranje "potpuno novih ideja".

Svaki od 12 studenata učesnika u ovom projektu bit će novčano nagrađen, a najbolje ideje će takođe biti novčano nagrađene. Studenti pobjedničkih timova imaju pravo na obavljanja plaćene mjesečne prakse u Intesa Sanpaolo Banci d.d. BiH, kao i mogućnost sticanja međunarodnog iskustva u okviru bankarske grupacije Intesa Sanpaolo.

Detaljne informacije se mogu naći na web-stranici www.intesasanpaolobanka.ba.

Intesa Sanpaolo Banka d.d. BiH je članica međunarodne grupe Intesa Sanpaolo, a projekat nagrađivanja studenata se već provodi i u drugim bankama članicama širom jugoistočne Evrope.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: