{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Internet bankarstvo za pravna i fizička lica

S
25.9.2009. u 08:46
0
0
Internet bankarstvo za pravna i fizička lica
0
Internet bankarstvo za pravna i fizička lica
Kako bi omogućila brzo i jednostavno korištenje svakodnevnih usluga platnog prometa, ProCredit Bank je svojim klijentima omogućila korištenje internet bankarstva ([email protected]).
[email protected] je bankarska usluga koja pravnim i fizičkim licima omogućava: obavljanje bezgotovinskog unutrašnjeg i međunarodnog platnog prometa putem interneta, automatske konverzije, prenos sredstava sa računa na račun unutar ProCredit Bank, plaćanja prema drugim bankama, plaćanje javnih prihoda, pregled prometa po računima u ProCredit Bank, te uvid u izvode za odabrani vremenski period.

"Uvođenjem [email protected] željeli smo klijentima omogućiti pouzdan i fleksibilan način svakodnevnog poslovanja s bankom. Uz internet bankarstvo posjete banci postaju rijeđe. Iz svoga doma ili kancelarije, klijent može u nekoliko minuta provjeriti stanje na računu ili obaviti plaćanje, a usluge platnog prometa banke na taj način postaju dostupne 24 sata na dan. A s obzirom na to da su provizije koje zaračunavamo za uslugu [email protected] 25% niže od onih za iste usluge koje će klijent obaviti u banci, jasno je da će klijenti ovim putem uštedjeti živce, vrijeme i novac“, izjavio je Edin Hrnjica, izvršni direktor ProCredit Bank.

Fizička lica plaćaju 30 KM za registraciju i priključivanje internet bankarstvu, dok je cijena mjesečnog održavanja 1 KM. Kako bi se osigurala zaštita podataka [email protected] klijenata, ProCredit Bank je implementirala niz sigurnosnih mjera. ProCredit Bank osigurava podatke na putu između računara klijenta i servera koristeći najnapredniju komercijalno dostupnu tehnologiju. Dodatno, pored korisničkog imena i šifre, korisnik dobija i specijalni uređaj (token) za potpuno siguran pristup [email protected] računu.

Sve što je klijentu potrebno za korištenje [email protected] usluge je otvoren račun u ProCredit Bank, zahtjev za korištenje [email protected] (dostupan u svim filijalama i ekspoziturama ProCredit Bank) i pristup internetu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: