biznis
0

FOTO / Interex supermarket proslavlja 13. rođendan

Sponzorirani članak
Maloprodajni lanac prehrambenih i neprehrambenih artikala CDE B d.o.o. - Interex u oktobru obilježava trinaestu godišnjicu rada u BiH.

Interex pripada francuskoj grupaciji Intermarche, koji postoji više od 40 godina i ima više od 4.000 prodajnih mjesta u Evropi.

Prvi prodajni objekat Interexa u BiH otvoren je 1999. godine u Sarajevu, a zatim su se otvarali i ostali objekti širom BiH. Danas ima 24 prodajna mjesta od 600 do 3.300 m2.

Svoj razvoj su bazirali na strategiji koju slijede i danas, a to je biti najjeftinije mjesto u gradu, na stalnoj usluzi kupcima i ponuditi im asortiman koji je prilagođen gradovima, odnosno sredini u kojoj je prisutan. Kao društveno odgovorna kompanija Interex nastoji dati podršku u oblasti zapošljavanja, poboljšati ekonomsko stanje lokalnih zajednica kao i pružiti pomoć socijalno ugroženim kategorijama.
I ove godine Interex sa ponosom obilježava godišnjicu rada, u periodu od 04.10.12 do 04.11.2012, brojnim akcijama, sniženjima, cijenama dana, promocijama i dnevnim nagradama.
Za svoje vijerne kupce su pripremili i veliku nagradnu igru "Kupuj, štedi i osvoji", u periodu od 08.10. do 31.12.2012, koja će im pružiti priliku da osvoje jednu od brojnih vrijednih nagrada. Ovogodišnje nagrade su: 45 godišnjih kupovina gratis, odnosno 12 mjeseci gratis kupovine i 24 vikenda za dvoje u Dubrovniku
Tako je danas (četvrtak 04.10.) i zvanično obilježen početak proslave godišnjice u prvom Interexovom objektu Sarajevo 1, Stupska bb, gdje je sa kupcima podijeljena i velika rođendanska torta.