FOTO
/
Interex supermarket poklonio 45 besplatnih godišnjih kupovina

Klix.ba
24.1.2013. u 16:10
0
Interex supermarket poklonio 45 besplatnih godišnjih kupovina
0
Interex supermarket poklonio 45 besplatnih godišnjih kupovina
U posljednje vrijeme mnogi najavljuju tešku godinu sa novim poskupljenjima te pad, ionako niskog, životnog standarda ali ima i onih koji, nasreću, razmišljaju drugačije.
Trgovački lanac Interex supermarket je kao i prethodnih godina mislio na svoje kupce i odlučio nagraditi njihovu vjernost. Najsretnijih 45 kupaca je nagrađeno besplatnim godišnjim kupovinama različitih vrijednosti od 50 KM do 300 KM mjesečno. Tako je Interex pomogao i na jedan način olakšao ovu tešku godinu za najsretnijih 45 porodica.


Pored toga Interex supermarket i u svojoj 14. godini poslovanja u BiH nastavlja sa svojom strategijom “najjeftinjeg mjesta u gradu”, širokom ponudom proizvoda i stalno niskim cijenama a sve u cilju jednog – zadovoljstva svojih kupaca.

Interex će nastaviti i sa praksom stalnih akcijskih ponuda (kataloških i vikend akcija) po izuzetno povoljnim cijenama uz značajne akcijske popuste. Akcijske ponude su pažljivo birane i fokusirane na proizvode koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu i koji predstavljaju značajan dio potrošačke korpe, od proizvoda prehrane i pića, preko kućnih potrepština pa do sredstava za ličnu i kućnu higijenu. Dakle, nije riječ o povremenim akcijama nego o trajnom procesu borbe protiv visokih cijena.


TrgovačkI lanac Interex supermarket može obećati kupcima da će se i u narednom periodu truditi obezbjediti najbolje cijene, kvalitetnu ponudu i uslugu, te jednostavno potvrditi da kupujući u Interexu kupci zaista štede svoj novac, navode iz ovog supermarketa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: