Uzbuđenje i takmičenje
1

Informacije za kapitene i učesnike poslovne utrke AUDI BORN2SKI

Klix.ba
Foto: M. O./Klix.ba
Foto: M. O./Klix.ba
Do drugog izdanja AUDI BORN2SKI poslovne utrke ostalo je još nekoliko dana, a organizatori su odlučili podijeliti osnovne informacije, kako bi se svi učesnici od samog dolaska na Bjelašnicu mogli posvetiti utrci i dobroj zabavi.

Startni brojevi za članove timova će biti spremni za preuzimanje 21.02.2019. od 15 - 16:30h u Race Office-u koji će biti jasno označen u blizini ciljne zone na Bjelašnici.

Kapiten preuzima startne brojeve (uz obaveznu potpisanu izjavu o nastupanju na vlastiti rizik za svakog učesnika), ski karte, startnu listu i navijačke propusnice (kartice za konzumaciju) za svoj tim i vodi računa da svaki učesnik propisno nosi odgovarajući startni broj. Startni brojevi se oblače na jaknu/ kombinezon i moraju biti vidno istaknuti za vrijeme trke kako bi sudije na stazi u svakom trenutku imali uvida o kojem se takmičaru radi.

Kapiten je po završetku utrke obavezan sakupiti startne brojeve takmičara svoga tima i vratit ih u race office. U slučaju gubitka broja iznos od 200 KM će biti fakturisan prema kompaniji čiji učesnik nije vratio broj. Takmičari nastupaju na vlastiti rizik i odgovornost.

Program utrke

"Preporučujemo da u ciljnoj zoni budete sat vremena prije početka trke, znači najkasnije u 16:00h, kako biste imali dovoljno vremena da se presvučete i sudjelujete u organizovanom zagrijavanju pod vodstvom Avalon trenera", saopćili su organizatori.

16:00

  • Okupljanje u Babinom dolu na Bjelašnici
  • Preuzimanje startnih brojeva i navijačkih propusnica
  • Otvorena trening staza

16:45

  • Zagrijavanje uz Avalon tim
  • Prijave timova za hockey na snijegu

17:00 - Uvodni pozdrav organizatora 17:15 - Početak skijaške utrke i početak hockey turnira 19:30 - Rezimiranje rezultata i proglešenje timova koji prolaze u finale 19:45 - Utrka timova koji su prosli u finale

20:45 - Proglašenje pobjednika

Trening staza će biti postavljena od 16 sati u neposrednoj blizini staze za takmičenje. After Ski Party. Sve trkače nakon sagorijevanja kalorija, čeka prigodna okrijepa u SKI&FUN zoni koju su pripremili sponzori. Konzumacija je moguća isključivo uz kartice za konzumaciju koje su uključene u kotizaciju takmičara i navijačke propusnice (3 komada po učesniku).

"Službeno druženje traje do 21:30 sati, a neslužbeno – prema želji… Ako imate dodatna pitanja pošaljite ih na mail [email protected]. Vidimo se 21.02.2019. na Bjelašnici", poručili su organizatori BORN2SKI.