Informacije za kapitene i učesnike poslovne utrke AUDI BORN2SKI

Klix.ba
19.2.2019. u 11:19
1
0
Informacije za kapitene i učesnike poslovne utrke AUDI BORN2SKI
1
Informacije za kapitene i učesnike poslovne utrke AUDI BORN2SKI Foto: M.O./Klix.ba
Do drugog izdanja AUDI BORN2SKI poslovne utrke ostalo je još nekoliko dana, a organizatori su odlučili podijeliti osnovne informacije, kako bi se svi učesnici od samog dolaska na Bjelašnicu mogli posvetiti utrci i dobroj zabavi.
Startni brojevi za članove timova će biti spremni za preuzimanje 21.02.2019. od 15 - 16:30h u Race Office-u koji će biti jasno označen u blizini ciljne zone na Bjelašnici.

Kapiten preuzima startne brojeve (uz obaveznu potpisanu izjavu o nastupanju na vlastiti rizik za svakog učesnika), ski karte, startnu listu i navijačke propusnice (kartice za konzumaciju) za svoj tim i vodi računa da svaki učesnik propisno nosi odgovarajući startni broj. Startni brojevi se oblače na jaknu/ kombinezon i moraju biti vidno istaknuti za vrijeme trke kako bi sudije na stazi u svakom trenutku imali uvida o kojem se takmičaru radi.

Kapiten je po završetku utrke obavezan sakupiti startne brojeve takmičara svoga tima i vratit ih u race office. U slučaju gubitka broja iznos od 200 KM će biti fakturisan prema kompaniji čiji učesnik nije vratio broj. Takmičari nastupaju na vlastiti rizik i odgovornost.

Program utrke

"Preporučujemo da u ciljnoj zoni budete sat vremena prije početka trke, znači najkasnije u 16:00h, kako biste imali dovoljno vremena da se presvučete i sudjelujete u organizovanom zagrijavanju pod vodstvom Avalon trenera", saopćili su organizatori.

16:00
- Okupljanje u Babinom dolu na Bjelašnici
- Preuzimanje startnih brojeva i navijačkih propusnica
- Otvorena trening staza

16:45
- Zagrijavanje uz Avalon tim
- Prijave timova za hockey na snijegu

17:00 - Uvodni pozdrav organizatora
17:15 - Početak skijaške utrke i početak hockey turnira
19:30 - Rezimiranje rezultata i proglešenje timova koji prolaze u finale
19:45 - Utrka timova koji su prosli u finale
20:45 - Proglašenje pobjednika

Trening staza će biti postavljena od 16 sati u neposrednoj blizini staze za takmičenje. After Ski Party. Sve trkače nakon sagorijevanja kalorija, čeka prigodna okrijepa u SKI&FUN zoni koju su pripremili sponzori. Konzumacija je moguća isključivo uz kartice za konzumaciju koje su uključene u kotizaciju takmičara i navijačke propusnice (3 komada po učesniku).

"Službeno druženje traje do 21:30 sati, a neslužbeno – prema želji… Ako imate dodatna pitanja pošaljite ih na mail [email protected] Vidimo se 21.02.2019. na Bjelašnici", poručili su organizatori BORN2SKI.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: