{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom

S
10.5.2011. u 16:13
0
1
Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom
0
Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom
Indesit, kao vodeća evropska robna marka na tržištu uređaja bijele tehnike, i Fudbalski klub Arsenal, kao jedan od najprestižnijih timova u istoriji fudbala na evropskom i svjetskom nivou, danas su najavili partnerstvo koje će ih ujediniti na terenu u narednim sezonama.
Nakon što je potpisao ovaj važan ugovor sa Arsenalom, Indesit ulazi u svijet fudbala i započinje sa ambicioznim projektom sponzorstva koje će ga, počevši od sezone 2011. - 2012. uvesti na teren zajedno sa jednim od najtrofejnijih timova Evrope.

Odluka da se uđe u svijet fudbala predstavlja šansu za robnu marku Indesit da potvrdi svoje usmjerenje ka dinamičnim inovacijama kao i da osnaži svoje prisustvo na pojedinim tržištima sa najvećim strateškim značajem kao što je Velika Britanija.

“Kompanija Indesit je shvatila da je fudbal idealno polje za dijalog sa njenim potrošačima koji su posebno zainteresovani za dinamične aktivnosti i sport” izjavio je Marko Rota, brend marketing direktor kompanije Indesit. Pored toga, on kaže: “Fudbalski klub Arsenal njeguje vrijednosti koje ga povezuju sa našom robnom markom, zbog čega nam je posebno drago što smo potpisali ugovor s partnerom koji je toliko popularan i to ne samo u Velikoj Britaniji već širom Evrope. Arsenal je jedan od najvećih fudbalskih timova na svijetu i radujemo se našem zajedničkom uspješnom partnerstvu.”

Ovaj Ugovor označava prvi značajan korak u saradnji koja ima ono što je potrebno za rast i napredovanje: ”Arsenal je sinonim za atraktivan stil igre, mladi tim, inovacije, tradiciju i pobjedu. Ove vrijednosti su nevjerovatno jake za našeg partnera i pružaju mu osnovu da diferencira svoj brend kao i da ga poveže na značajnom nivou sa našim navijačima i potencijalnim navijačima širom svijeta”, rekao je Tom Fox, komercijalni direktor Arsenala – “Što bolje razumijemo pristup marke Indesit tržištu, vrijednosti njihove kompanije i planove za rast, to ćemo bolje shvatiti kako od partnerstva sa Arsenalom obje strane mogu da imaju koristi.”

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: