biznis
20

Promo / Imtec Solutions počeo sa pružanjem usluga fiskalizacije domaćem tržnom lancu Penny

Sponzorirani članak
Imtec Solutions uspješno je proveo projekat servisiranja fiskalnih uređaja u trgovinama Penny Plus i Penny Marketi. Riječ je o 46 fiskalnih uređaja na 9 lokacija, čime je Imtec Solutions učvrstio svoju lidersku pozciju u pružanju usluga fiskalizacije u Bosni i Hercegovini sa redovnim servisiranjem više od 3.000 aktivnih fisklanih uređaja i više od 1.000 korisnika.

"Učvrstili smo našu lidersku poziciju sa još jednim značajnim korisnikom naših usluga. Radi se o prvom tržnom lancu u kojem smo sa našom uslugom fiskalizacije prisutni od početka ove godine. Servis koji smo razvili u stanju odgovoriti najzahtjevnijim izazovima koji se javljaju u fiskalizaciji i drago nam je da su je to tržište prepoznalo", saopćili su iz Imtec Solutions.

Kao servis sa najvećim brojem ugovora o servisiranju fiskalnih uređaja u BiH sa profesionalnim i obučenim serviserima Imtec Solutions posjeduje vlastiti vozni park za intervencije na konkretnoj adresi sa pružanjem usluga u 20 gradova širom BiH. Također, uspostavljen je pozivni centar za podršku korisnicima, zatim administrativnu podršku sa potrebnom bazom podataka korisnika i servisnih intervencija, a sve u skladu sa zakonom propisanim obavezama koje podrazumijeva fiskalizacija u BiH. Kvalitetna uslugu pruža se kako klijentima sa više od 150 fiskalnih uređaja, tako i za 120 korisnika koji posjeduju 2 ili više uređaja.

Imtec Solutions je ovlašteni serviser za Tring, Tremol, ERP, EPSON BA, SECUNDA BA, BEST BA fiskalne uređaje. Servisiranje se vrši kako u poslovnicama Imteca, tako i putem mobilnih timova širom BiH. Podrška korisnicima usluge pruža se putem telefona, e-maila i on-line, kao i putem udaljenog pristupa, a tu je i besplatan tehnički pregled i obavijest o vremenu tehničkog pregleda, sa mogućnosti dostavljanja uređaja na servis iz svih prodajnih centara Imteca širom BiH.

Imtec Group je domaća informatička kompanija koja zapošljava 90 radnika, a posluje kroz dvije divizije: Imtec Solutions i Imtec Stores. Imtec Solutions isporučuje napredna informatička rješenja za poslovne korisnike uz direktno partnerstvo sa najvećim svjetskim kompanijama kao što su NEC, Hewlet Packard, Microsoft, Canon, Fujitsu, Smart i SHARP.