biznis
37

Importanne centar večeras slavi 6. rođendan uz besplatni koncert Divanhane

Importanne centar, jedna od najljepših poslijeratnih građevina u Sarajevu danas slavi 6. rođendan. Rođednanska zabava za djecu počinje u 13 sati dok je navečer planiran besplatan koncert grupe Divanhana.

Prije šest godina izgrađena je jedna od najljepših i do tada najneobičnijih građevina u Sarajevu pa i šire - Importanne centar. Nakon šest godina uspješnog poslovanja, Importanne centar je poznato i etablirano mjesto za kupovinu,rekreaciju i izlaske sa porodicom.

S obzirom da rođendan nije običan dan u godini, tako nije niti 07.05.2016. godine za Importanne centar. U Importanne centru će ovaj rođendan biti proslavljen uz zabavu za djecu koja počinje u 13 sati. Tu će samo za najmlađe i roditelje biti mnogo likova iz crtanih filmova, kao i društvenih igara u kojima će svi zajedno uživati.

Od 20 sati, Importanne centar će s ponosom predstaviti koncert popularne grupe "Divanhana".

Iz Importanne centra poručuju kako to nije sve i da sve kupce u Importanne centru očekuju super sniženja i iznenađenja uz koja će shopping proći uz iskren osmijeh i iskreno zadovoljstvo. "Ekipa iz Importanne centra ovog puta zaista potrudila da za svoje posjetitelje napravi poseban ambijent i ugođaj koji će se pamtiti", saopšteno je.