{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Imenovana nova privremena uprava HT Mostar

S
4.8.2011. u 13:00
0
1
Imenovana nova privremena uprava HT Mostar
0
Imenovana nova privremena uprava HT Mostar
Skupština JP HT Mostar
U hotelu Bristol u Mostaru danas je održana 2. Skupština Javnog poduzeća Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar.
Skupština je donijela Odluku o razrješenju članova Nadzornog odbora HT-a Mostar. Članstva su razriješeni članovi koji su dužnosti obnašali u ime državnog kapitala: Žarko Pušić, Dragan Kolobarić, Abidin Deljanin, Božo Krstanović, Nada Glibić i Esad Eminović.

Skupština je donijela i Odluku o imenovanju i privremenom imenovanju članova Nadzornog odbora HT-a Mostar u ime državnog kapitala. Na razdoblje od 60 dana imenovani su: Ante Krešić, Zoran Zekić, Ivan Tabak, Sejad Čolak, Ante Penavić i Dragi Žujo, a do okončanja postupka kojim će se izvršiti imenovanje na način, po postupku i uz poštivanje i primjenu principa propisanih Zakonom o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije Bosne i Hercegovine.

Detalj sa Skupštine
Detalj sa Skupštine

Također, pošto je član Nadzornog odbora u ime Hrvatskog telekoma d.d. Zagreb Andreas Hesse podnio ostavku na članstvo u Nadzornom odboru HT-a Mostar, na njegovo mjesto imenovan je Gregor Figura.

Skupština je donijela i sljedeće odluke: Odluku o usvajanju godišnjeg izvještaja o poslovanju HT-a d.d. Mostar za 2010. koje uključuje Finansijski izvještaj, Izvještaj revizora, Izvještaj Nadzornog odbora i Izvještaj Odbora za reviziju; Odluku o rasporedu dobiti iz 2010. godine; Odluku o usvajanju Plana poslovanja HT-a d.d. Mostar za 2011. godinu i Odluku o preraspodijeli sredstava sufinansiranja Hrvatske pošte d.o.o. Mostar.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: