{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Igraonica Toys and Fun otvara svoja vrata 25. februara u Sarajevu

15.2.2018. u 11:38
92
1
Igraonica Toys and Fun otvara svoja vrata 25. februara u Sarajevu
92
Igraonica Toys and Fun otvara svoja vrata 25. februara u Sarajevu
Iz kompanije Penny Plus pozivaju sve na svečano otvorenje igraonice Toys and Fun u Sarajevu u Velešićima 25. februara od 12:00 sati.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Na dan otvorenja za mališane pripremljen je dodatni sadržaji kao što su druženje uz Kiketa, facepainting te fotografisanje i uživanje u najvećem broju maskota na jednom mjestu do sada. Svi ste pozvani na druženje i zabava uz besplatan ulaz od 12.00 – 15.00h. Za posjetioce u navedenom terminu osigurane su besplatne kartice i registracija u igraonici kao i posebni pokloni.

U želji da svojim kupcima osigura sadržaje za cijelu porodicu Penny Plus d.o.o. otvara veliku igraonicu Toys and Fun koja se nalazi u krugu Penny Plus objekta i marketa u Velešićima. Na površini od 1000 m² koja je osvijetljena prirodnom svjetlošću najmlađi mogu uživati u velikoj ponudi raznovrsnih sadržaja. U sklopu igraonice nalazi se ograđena baby zona za djecu do tri godine, za djecu od 3 do 14 godina šarolika je ponuda sadržaja od tobogana, labirinta, trampoline, umjetne stijene za penjanje, do kartinga i još mnogo toga. Igraonica je pod videonadzorom te je roditeljima koji sjede na galeriji omogućeno da nadgledaju svoju djecu.

Toys and Fun igraonica je savršeno mjesto za organizaciju zabava i proslavu rođendana jer je u sklopu igraonice i prostor za ovakve sadržaje. Za organizaciju rođendana Toys and Fun nudi raznovrsnu ponudu paketa po odabiru roditelja, koji uključuju različitu ponudu hrane, pića, torti, animatora, maskota, facepaintinga, mađioničara, tematskih proslava, fotografisanja...

Želimo istaći da je svo osoblje igraonice Toys and Fun visokoobrazovano i stručno obučeno za rad s djecom.

Pored navedenih sadržaja igraonica posjeduje i svlačionicu gdje mališani mogu ostaviti svoje stvari, prostor za presvlačenje beba i lift, a na prizemlju objekta se nalazi salon igračaka i baby shop.

Igraonica Toys and Fun posjeduje sljedeće standarde: CE, GS, EN71, EN1176, što znači da su inventar igraonice i sama igraonica postavljeni u skladu s evropskim standardima. Sigurnost djece je najvažniji zadatak i upravo navedeni certifikati su garancija da su igračke i inventar u igraonici Toys and Fun sigurni za vašu djecu te da su proizvedeni po normama koje propisuju koji organski i hemijski spojevi se smiju koristiti u igračkama. Sigurnost djece, zdravlje i zaštita okoliša bile su osnovne vodilje prilikom izgradnje igraonice Toys and Fun.

U igraonici Toys and Fun vaša djeca će uživati u nesmetanoj igri na spravama koje će im pomoći u razvoju kondicije, koordinacije i spretnosti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: