{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


IEDC – Bled School of Management (Bled Škola za menadžment), Slovenija

S
20.2.2008. u 10:14
0
0
IEDC – Bled School of Management (Bled Škola za menadžment), Slovenija
0
IEDC – Bled School of Management (Bled Škola za menadžment), Slovenija
Naučite od najboljih i postanite vrhunski rukovodilac
Rukovodilac MBA

Donoseći odluku da studirate na IEDC profitirat ćete u svakom smislu. Duboko ćete razumijete način na koji poslovne vođe razmišljaju i postupaju kada se suočavaju sa teškim odlukama. Steći ćete znanje i iskustvo uz pomoć rukovodilaca MBA koji će vam pomoći da izgradite i učvrstite vaše razumijevanje poslovanja.

Vaše svakodnevno učenje na IEDC-u bit će zasuto dijelovima karijerne mudrosti od strane uspješnih poslovnih ljudi i svjetski poznatih profesora. Naš poslovno-aktivni i praktični pristup je baziran na poslovnim slučajevima s kojima ćete se susretati u narednim godinama.

[SLIKA]2[/SLIKA]Znanje stvara samopouzdanje. Trabat ćete ga da bi ste dokazali vaša stanovišta. Nakon što primite MBA dimplomu, bit ćete u mogućnosti da poduzmete potpuniji, svestraniji pristup prema izazovima na koja ćete nailaziti. Osim toga, dosegnut ćete izvanrednu poziciju za rast karijere i na kraju ćete otići spremni da napravite izravan učinak u vašoj organizaciji.

Činjenice o IEDC-u

- od 1986 više od 40 000 učesnika iz 61 države uzele su kurseve
- svjetski poznati predavači došli iz najboljih poslovnih škola Evrope i Sjeverne Amerike
- programi su međunerodno akreditirani
- cjeloživotno učenje i prijatelji iz klase ostaju u vezi kroz veliku IEDC Alumni međunarodnu mrežu

IEDC – Bled – Slovenija

Slovenija je centar za mnoge EU kompanije koje dokučuju i služe regionalna tržišta u Južno-istočnoj Europi. IEDC poslovna škola je smještena u predivnom gradu Bledu, samo 30 minuta vožnje od Ljubljane, glavnog grada Slovenije.

Prezentacija u Sarajevu

Za bolji pregled u naš Exeutive MBA i druge programe, ljubazno Vas pozivamo da prisustvujete našoj prezentaciji koju prati BESPLATNO predavanje:

- Prezentacija: Ponedjeljak, 10 mart 2008. od 9:00 – 9:45 sati u hotelu Hollywood u Sarajevu Registrirajte se ovdje!
- BESPLATNO predavanje prof. Donalda Nightingale-a: Pronađite vođu u sebi, Registrirajte se ovdje!

O IEDC-u

“Učesnici IEDC-a su poučavani fakultetom koji je neusporediv. Dolazeći iz poslovnih škola poput IMD, INSEAD, Harvard, Darden…, i združivanje sa Slovenačkim profesionalcima, je jedinstvena kombinacija lokalnih i globalnih perspektiva.”
Prof. Derek F. Abell, Profesor Emeritus, esmt, Njemačka

“Iskustvo će se nastaviti i mreža će se sačuvati. Hvala IEDC-u za okretanje naglavce ne samo našeg poslovnog stava!” Benedikt Binder-Krieglstein, director prodaje, Neupack GmbH (Executive MBA 2006/07), Austija

“Nekoliko mjeseci nakon završetka kursa promovirana sam na poziciju generalnog direktora. MBA mi je pomogla olakšati ovo unapređenje davajući mi razumijevanje posljednjih strategija da bi postigla poslovne cilljeve.” Tatjana Fink, generalni director, Trimo Trebnje d.d. (Executive MBA 1991), Slovenija

“Naš multikulturalni ambijent kreirao je common glue (“obično ljepilo”) koje je oslobodilo naš potencijal natjecateljskog djelovanja do kraja i držat će nas zajedno izvan EMBA.” Ghada El Kelly, poslovni savjetnik marketing i komunikacije, Euro-Lebanese Centre for Industrial Modernisation (Executive MBA 2006/07), Lebanon

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i registrirajte se za našu MBA info sjednicu u Sarajevu.

Radujemo se našem susretu!

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: