biznis
0

Huawei P8 premijerno predstavljen u Bosni i Hercegovini

Sponzorisani članak
Pod sloganom "Mašta obojena svjetlom" u petak 12.6. u Banjoj Luci je zvanično predstavljen dugo iščekivani smartphone P8 kompanije Huwaei.

Ovo je bilo premijerno predstavljanje modela P8 u BiH, a zvanice su imale priliku da se na licu mjesta uvjere da je riječ o zaista posebnom modelu, koji je brižljivo osmišljen u kreativnim radionicama kompanije Huawei.

Dizajn koji odiše prestižom i mnogobrojne prednosti ovog vodećeg smartphonea, pokazale su da je prošlogodišnji model P7 dobio zaslužnog nasljednika, koji je u mnogo čemu poboljšan u odnosu na prethodnu verziju.

U ime kompanije Mtel, okupljenima se obratio Đorđe Mišić, izvršni direktor za marketing i prodaju, koji je podsjetio da Mtel, kako se već očekuje od vodećeg bh. operatera, i ovoga puta prvi donosi na tržište vrhunske Huawei modele.

"Uvijek naglašavamo da pratimo savremene trendove kada su u pitanju telekomunikacije, pa tako i ovoga puta u saradnji sa kompanijom Huawei premijerno u BiH predstavljamo model P8, uređaj koji je izazvao ogromnu pažnju širom svijeta. Također, u ovom momentu je Huawei P8 već dostupan korisnicima u poslovnicama Mtel-a. Interesovanje koje vlada za ovim uređajem govori nam da je Huwaei ponovo napravio sjajan posao, a kompanija Mtel je lako prepoznala kako kvalitet uređaja P8, tako i potrebe svojih korisnika", istakao je Mišić.

Cui Fenghua, generalni direktor kompanije Huawei za BiH i Crnu Goru, kazao je da je ova promocija još jedan u nizu koraka u dugogodišnjoj uspješnoj saradnji sa Mtel-om.

"Uređaji koje Huwaei nudi korisnicima ulivaju povjerenje, jer se trudimo da konstantnim unapređivanjem i širenjem naše ponude svima izađemo u susret, ali da istovremeno zadovoljimo ukus onih najzahtjevnih. Tome u prilog ide i večerašnje predstavljanje telefona Huwaei P8, kojim smo pokazali da od nas možete očekivati samo najbolje i najinovativnije uređaje", naglasio je gospodin Cui.

Dodao je da P8 predstavlja evoluciju karakterističnog Huawei dizajna, koji osvaja svojom jednostavnošću i kreativnošću, a na koji su svi navikli. Nakon što je okončan zvanični dio programa predstavljanja P8, okupljeni su nastavili sa neobaveznim druženjem, dok je za zabavu do kraja večeri bila zadužena hrvatska pop zvijezda Jelena Rozga.

Ukoliko i vi želite da Huawei P8 bude vaš, potražite ga u ponudi kompanije Mtel u okvru Moj Mix70 tarife po cijeni od samo 1 KM.