biznis
0

Httpool Internet marketing i ARBOmedia potpisali strateško partnerstvo

Sarajevo-x.com
Httpool Internet marketing, centralna tačka za integrirani Internet marketing u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji sklopio je ekskluzivan ugovor o suradnji sa ARBOmedia AG, najvećim prodavačem oglasnog prostora u centralnoj i istočnoj Europi.

Httpool i ARBOmedia su do sada već surađivali na multi-teritorijalnim kampanjama za Internet oglašivače, stoga je logičan korak dalje odluka o ekskluzivnoj i dugotrajnoj suradnji kojom će se obostrano povečati portfolio usluga i dovesti nove klijente na lokalna tržišta oba partnera. Tako sada, pored Poljske, Češke republike, Slovačke, Rumunjske i Turske, u segmentu Internet oglašavanja za svoje klijente ARBOmedia sada pokriva 10 tržišta u centralnoj i istočnoj Europi, a Httpool svojim klijentima nudi prisustvo na tržištima koje pokriva ARBOmedia.

Potpisani ugovor je strateški potez kojim Httpool i ARBOmedia sada pokrivaju tržšta centralne i istočne Europe, kao i region Balkana, pri čemu je Internet prvi korak. Suradnja na ostalim medisjkim segmentima i dodatne mogučnosti suradnje trenutno se procjenjuju.

Bronislav Kvasnicka, član upravnog odbora za prodaju, marketing i tehnologiju ARBOmedia AG je zadovoljan kada kaže:

„Zemlje Balkana nude novi potencijal za naše klijente koji sada dobivaju pristup izvrsnoj usluzi. U isto vrijeme, region balkana koji dinamično raste, otvara nove poslovne mogučnosti. Sretni smo što imamo Httpool kao partnera.”

Timotej Gala, izvršni direktor Httpool-a Slovenija dodaje:

„Ovo partnerstvo je logičan korak nakon uspješnog početka suradnje u protekle dvije godine. Sinergije i prilike za međusobnu suradnju proizilaze iz potrebe naših klijenata da prošire svoja tržišta. Za većinu klijenata Internet je održiv i atraktivan medij koji koriste u svojim marketinškim aktivnostima. Stoga, ovim partnerstvom ćemo omogučiti našim klijentima jednostavan pristup na druga tržišta centralne i istočne Europe, gdje ARBOmedia ima jake pozicije.“