Mostar
0

HT Eronet otvorio novi prodajni centar

FENA
HT Eronet svečano je danas otvorio novi prodajni centar u ulici Kralja Tvrtka 18. u Mostaru.
Tim povodom upriličena je konferencija za novinare na kojoj su predstavnici Eroneta kazali kako su otvorenjem novog centra ispunili zadane planove u tekućoj godini i time zaokružili jednu cjelinu u prodaji.

Na konferenciji je istaknuto kako je HT Eronet u 2008. godini ostvario značajno povećanje broja korisnika, povećanje prihoda i značajno uložio u infrastrukturu te da sljedeće godine nastavlja sa širenjem svoje prodajno-distributivne mreže u gradovima BiH.

Predanim radom i stalnim razvojem ponude i kvalitete usluga Eronet je zadobio povjerenje oko 650 tisuća mobilnih korisnika kojima je na usluzi više o 35 prodajnih mjesta u BiH putem vlastite ili partnerske prodajne mreže te više od 2000 maloprodajnih objekata gdje nudi svoje usluge putem distributera.

U direkciji za nepokretnu mrežu također je zabilježen rast širokopojasnog pristupa internetu, odnosno povećan broj ADSL korisnika na 21.700 što čini skoro 20 posto od ukupnog broja korisnika u nepokretnoj mreži.

U Eronetu su najavili i uvođenje novih usluga koje su bazirane na UMTS tehnologiji, a koje će biti dostupne korisnicima vrlo brzo nakon izdavanja licence od nadležnih institucija

Skupština HT d.o.o. Mostar danas je potvrdila i izbor članova Nadzornog odbora za čijeg je predsjednika imenovan Žarko Pušić.



Nakon otvaranja centra izbornik nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević uručio je bon od 100 000 maraka Vinku Radišiću, dobitniku nagradne igre "HT Eronet & Nokia Vam daruju 100 000 / Opari se sine".