{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hotel MGallery by Sofitel vrijednosti 18 miliona KM uskoro u Tarčinu

21.3.2017. u 17:47
1
23
Hotel MGallery by Sofitel vrijednosti 18 miliona KM uskoro u Tarčinu
1
Hotel MGallery by Sofitel vrijednosti 18 miliona KM uskoro u Tarčinu
AccorHotels, najveća hotelska grupacija u Evropi i Orbis Hotels Group, njen strateški partner za Istočnu Evropu, danas su u sarajevskoj Vijećnici predstavili projekat ulaska na tržište Bosne i Hercegovne sa brandom MGallery by Sofitel u Tarčin Forest Resortu.
Projekat će se realizirati kroz franšizni aranžman sa investitorom Tarčin International Development Company d.o.o. (TIDC d.o.o), a otvaranje hotela vrijednosti 18 miliona KM planirano je za septembar 2017.

Accor hotelska grupacija zastupljena je širom Evrope sa preko 4.000 hotela i više od 20 hotelskih brendova svih kategorija, što je čini evropskim liderom u hotelijerskoj industriji.“Želimo jačati našu poziciju tržišnog lidera u regionu širenjem na nova tržišta, primarno kroz strateška partnerstva sa lokalnim investitorima. Prepoznajemo rastući potencijal tržišta Bosne i Hercegovine, a sa MGallery by Sofitel, internacionalno etabliranim, vrhunskim brandom i jedinstvenim konceptom butik hotela, želimo gostima na bh.tržištu ponuditi izvrsnost i novo iskustvo hotelske usluge u francuskom stilu”, izjavio je Dominik Soltysik, član Uprave Orbis Hotel grupacije.

MGallery by Sofitel Tarčin Forest Resort & Spa, bit će smješten na 85 hiljada m2 u idiličnom okruženju Tarčina kod Sarajeva. 55 hotelskih soba i devet vila sa baštama, restoran i bar, velika konferencijska dvorana, ekskluzivni wellness & fitness te spa centar sa bazenom, učiniti će ovo mjesto idealnom odmorišnom i poslovnom destinacijom koja nudi zdrav i sadržajan boravak u prirodi, samo 15 minuta nadomak Sarajeva.Luksuzni resort će biti dio branda MGallery by Sofitel, koji je zastupljen kroz 85 hotela vrhunske kvalitete u 24 zemlje širom svijeta. Svaki od ovih hotela je prepoznatljiv po jedinstvenoj atmosferi i dubokoj ukorijenjenosti u lokalnoj zajednici. MGallery by Sofitel brand reprezentuje jedinstven stil, tradiciju i draž hotelskog iskustva koje treba inspirisati nezaboravno, ekskluzivno lično sjećanje.
Ulaskom branda MGallery by Sofitel na tržište, te investicijom koja će se realizarati u ovoj godini, dat će se poticaj domaćoj ekonomiji i zapošljavanju, ali i doprinijeti podizanju standarda kvalitete hotelijerstva u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko je kriv za niske cijene malina?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: