{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Holdina prodaje zgradu u Hrasnom, cijena blizu dva miliona KM

30.9.2014. u 16:51
7
25
Holdina prodaje zgradu u Hrasnom, cijena blizu dva miliona KM
7
Holdina prodaje zgradu u Hrasnom, cijena blizu dva miliona KM
Poslovna zgrada u ulici Azize Šaćirbegović (Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Holdina d.o.o objavila je ovih dana oglas u kome se navodi da prodaju poslovnu zgradu u ulici Azize Šaćirbegović u Sarajevu.
Zgrada se prodaje za blizu dva miliona KM, a u oglasu je navedeno da je ovaj poslovni objekt u funkcionalnom stanju, bez značajnijih oštećenja i devijacija u konstruktivnom smislu.

"Obrada unutrašnji zidnih, podnih i stropnih ploha je urađena primjenom kvalitetnih materijala. U periodu 2000-ih godina objekt je djelomično renoviran prije svega u smislu zamjene dijela podnih ploha, uređenja unutrašnjeg stepeništa, definiranja dijela ulazne fasade (ulazni portal). Tekuće održavanje na objektu je na zadovoljavajućem nivou, sa manjim oštećenjima", navedeno je u detaljnom opisu uz oglas.

U Holdini d.o.o Sarajevo nam je rečeno da je prodaja ove poslovne zgrade, koja je u vlasništvu Ine d.d., jedan od koraka projekta optimizacije imovine koja nije u direktnoj vezi sa osnovnom djelatnošću kompanije.

"Projekat podrazumijeva optimizaciju imovine i procesa u svrhu povećanja efikasnosti, poboljšavanja uslova rada i ZZSO standarda za zaposlenike u administraciji", naveli su iz ove kompanije.

Oglas o prodaji ove zgrade objavljen je na najstarijem internet oglasniku u BiH, Market.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: