{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Holdina d.o.o Sarajevo godišnje ostvaruje 280 miliona KM

F
17.10.2007. u 16:56
0
0
Holdina d.o.o Sarajevo godišnje ostvaruje 280 miliona KM
0
Holdina d.o.o Sarajevo godišnje ostvaruje 280 miliona KM
Kompanija «Holdina» d.o.o. Sarajevo danas je u promotivnoj hali 14. generalnog bh. sajma ZEPS 2007. priredila manifestaciju «Dan Inae na ZEPS-u 2007.
O aktuelnostima u "Holdini" d.o.o. i saradnji s ovom kompanijom govorili su Tihomir Fajdetić, generalni direktor "Holdina", Halid Bešlić, estradni umjetnik i odnedavno vlasnik jedne benzinske pumpe u okolini Sarajeva, te Mirsad Zaimović, generalni direktor preduzeća «Inspkt RGH» Sarajevo.

«Holdina d.o.o. Sarajevo na tržištu BiH je prisutna više od 40 godina, ostvaruje godišnji prihod od 280 miliona KM i po ostvarenom prihodu zauzimamo 9. mjesto u BiH. Naš cilj je da građanima BiH distribuiramo najkvalitenija pogonska goriva i tako već dvije godine na tržište plasiramo gorivo tipa euro 4. Već smo uradili novi vizuelni identitet dvije svoje pumpe, a u narednoj godini planiramo renovirati brojne pumpe širom BiH», kazao Fajdetić.

Prema njegovim riječima, država BiH još nije završila borbu protiv sivog tržišta, čime godišnje gubi milionske iznose.

Govoreći o budućim investicijama Fajdetić je napomenuo da je glavni cilj kompanije modernizacija postojećih rafinerija i promjena vlasničkih struktura.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: