Investiranje u budućnost
40

Hifa Petrol učestvuje u kreiranju budućnosti mladih, postanite dio njihovog tima

Hifa Petrol
Hifa Petrol
Hifa Petrol, najuspješnija i najbrže rastuća bh. naftna kompanija, nastavlja svoju podršku mladima kroz omogućavanje sticanja prvog radnog iskustva. Projekt pokrenut 2021. godine nastavlja se i ove godine, označavajući još jedan korak ka izgradnji budućnosti mladih profesionalaca u Bosni i Hercegovini.

"Svaka kompanija gradi svoj identitet na temeljima koji je čine prepoznatljivom. Naša vizija je kontinuirano ulaganje u mlade kapacitete i zadržavanje talentiranog kadra koji će svoju karijeru graditi u našoj zemlji. Kroz program sponzoriranja perspektivnih sportista, koji su zaštitna lica naše kompanije, pokazujemo našu posvećenost podršci uspješnim mladim ljudima. Od 2021. proširili smo naše aktivnosti omogućavajući mladima priliku za stjecanje prvog radnog iskustva. Uvjereni smo da će ova grupa mladih talenata donijeti svježe ideje i energiju, doprinoseći inovacijama i razvoju naše kompanije", istakli su predstavnici Hifa Petrola.

Kao dugogodišnji nosilac titule "Najpoželjniji poslodavac" u oblasti nafte i plina, menadžment Hifa Petrola nastavit će pažljivo raditi na razvoju potencijala i vještina pojedinaca, pripremajući ih za rad u složenijim projektima kompanije.

Hifa Petrol
Hifa Petrol

Kroz pripravnički program, visokoobrazovani mladi će imati priliku istražiti različite aspekte poslovanja kroz timski rad. Kao lider u sektoru nafte i plina, Hifa Petrol posvećuje se razvoju talenata i jačanju vještina pojedinaca putem mentorskog pristupa, omogućavajući im aktivno učešće u složenim projektima kompanije.

Tokom 12-mjesečnog programa, razviti će svoja znanja, usvojiti nove vještine te unijeti svježe ideje u kompaniju kako bi osigurali njen dugoročan razvoj i rast.

Sa više od 530 zaposlenika, Hifa Petrol izuzetno vodi brigu o sigurnosti i zdravlju svojih radnika, te se kontinuirano posvećuje njihovom usavršavanju i stvaranju poticajnog radnog okruženja.

Kroz redovne konkurse za zapošljavanje, kompanija nastoji zadovoljiti potrebe društva i privući nove talente.

Hifa Petrol se ističe kao poslodavac koji stavlja naglasak na bezbjednost i dobrobit svojih zaposlenika i klijenata, te kontinuirano ulaganje u njihovu edukaciju i osiguravanje ugodnog radnog okruženja. Kroz svoje programe zapošljavanja i otvorene konkurse, kompanija demonstrira svoju posvećenost razvoju talenata i prilagođavanju potrebama društva.

Obzirom na pozitivan razvoj kompanije, povećavaju se i potrebe za novim uposlenicima te svi koji žele biti dio tima najpoželjnijeg poslodavca, mogu svoje prijave poslati na e-mail adresu [email protected].