{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Hifa Petrol otvorila 30. maloprodajni objekat u Istočnom Novom Sarajevu

Sponzorisani članak
11.6.2018. u 19:47
1
Hifa Petrol otvorila 30. maloprodajni objekat u Istočnom Novom Sarajevu
1
Hifa Petrol danas je otvorila novu benzinsku pumpu u Lukavici, Istočno Novo Sarajevo.
Rebrendirana, 30. pumpa Hifa Petrola danas je otvorena u naselju Lukavica, ul. Vojvode Radomira Putnika, Istočno Novo Sarajevo. Prethodni vlasnik pumpe bila je firma Keso Promet. U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola pored visokokvalitetnih HPLUS goriva vrhunskih perfomansi, nalazi se brendirana trgovina "HP SHOP", vlastita linija motornih ulja HG Line, i široki asortiman robe po vrlo povoljnim cijenama.

"Otvaranjem maloprodajnog objekta u Lukavici, broj Hifa Petolovih pumpi zaokružen ja na 30. Prošla godina je bila jedna od najuspješnijih godina u poslovanju Hifa Petrola, i u 2018 nastavljamo sa tim trendom i nastojimo ostvariti još bolje poslovne rezultate u misiji pružanja vrhunski kvalitetne usluge i distribucije proizvoda koji ispunjavaju visoke standarde kvaliteta, sa ciljem što boljeg zadovoljenja potreba kupaca, dobavljača i uposlenih", istakao je Muharem Ahmetlić, zamjenik direktora Hifa Petrola.

"Ove godine smo krenuli u projekat rebrendinga pumpi i uveli HPLUS visokokvalitetna aditivirana goriva koja zadovoljavaju Euro 6 standard kvalitete. Naš cilj je ispuniti energetske potrebe društva, na način koji je ekonomski, društveno i ekološki održiv, sada i u budućnosti", navodi u svome obraćanju Ahmetlić.

HPLUS slogan kampanje 'Snaga i izdržljivost' najbolje opisuje visokokvalitetna goriva koja osiguravaju smanjenu potrošnju, veću snagu i bolje performanse. HPLUS su nova, visokokvalitetna goriva posljednje generacije, čiju smo jedinstvenu formulu razvili u saradnji sa svjetski renomiranom korporacijom – liderom u tehnologiji aditiva.

Po Hifa Petrolovoj dugogodišnjoj tradiciji, povodom otvaranja pumpe prvih 250 kupaca bit će nagrađeni sa gratis gorivom u vrijednosti od 20 KM i prigodnim poklonima.

Hifa Petrol odobrava popust od 0,05 KM (pet feninga) po litru goriva bilo koje vrste, za sve vrste plaćanja svim aktivnim članovima BIHAMKa!

Radno vrijeme ove benzinske pumpe je 0-24. Otvorenjem ove poslovne jedinice direktno su obezbijeđena 6 novih radnih mjesta, te kompanija Hifa Petrol trenutno upošljava više od 350 radnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: