Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, bravo, ovako treba, neki dan u Girazdu, sad u Vogosci...aBd samo ovako da se nastavi, doci ce vrijeme kad ce i Bosnjo moci raditi normalno i posteno, a ne na crno!
glup si ti za matematiku !
Cestitam i samo naprijed! Ne dozvolite da vas besposlicari sputavaju
Kod nas u Sveckkoj firma ako ne isplati dvije plate radnicima odma ide u konkurs.,ima ova jedna institucija pa je odma zamangale a radnici na stemlanje tako da nemoraju raditi dzaba.ha ya kod nas u Sveckoj.
Svaki dan ovi Načelnik Edo Smajić otvara neka radilišta ovo već počela predizborna kampanja SDA,,,,,,,,,ali džaba Vam iz SDA izgubićete izbore u Vogošći krajnje je vrijeme lopovi jedni nezna te koliko ste siti a kamoli nešta drugo a Fakultet ste završili poslije rate preko štele,,,,,,,,,,,Uništavate Vogošću
prava firma za pravu opštinu ima radne snage koliko hoćeš tamo u vogošći sada živi sve goli seljak, ima ih koji neznaju ni ulicu na semaforu preći !....... hoćeli granofi u vogošći ko u goraždu autobusima dovlaćiti srbe da im rade za 150 km/ mjesečmo -12 sati dnevno i to na crno bez prijave i doprinosa
Psi (komunjare) laju, a karavan nastavlja put
Lijepi kapitalizam
a @jale raspravlja i bali o granofom k.ur.-c-u
tek za jednu svoju firmu placaju minimalne plate i minimalne doprinose. 70 ljudi na 300 km prijavljeno. ne prijavljivati sve druge obaveze, imati tolike nekretnine, takav vozni park i jos graditi nekakvu fabriku, to samo kod nas moze. drzava nije u stanju (tj. ne zeli) da naplati poreze i dugove i da skupi pare. nego se mi i nasa djeca zaduzujemo kod mmfa da granov i slicni mogu ostati bogati. neprocjenjivo :(
Veliki umovi raspravljaju o idejama. Srednji umovi raspravljaju o događajima. Sitni umovi raspravljaju o ljudima.
Bio sam prisutan na aerodromu u Istanbulu kad je vrli gospodin Hamo Granov prilikom otkazanog leta izrekao legendarnu rečenicu na engleskom jeziku. \"I am not hajvan\"
Baš fino što SDA okuplja sve svoje tajkune na jednoj općini pa ih neće biti teško locirati kad se bude istraživalo kako su i s čijim parama dolazili do zemlje i poslovnog carstva.
a ti si glup jarane da ostaviš svoj nick kad ostavljaš komentar pa da ti mogu osuti sve po mami i sestri ... idi ti u školu pa se bavi matematikom... matematikom se ne bave u poslu baš :-)
Je6es FCS. Bolje zaposliti 100 radnika nego gledati 11 mudonja kako se vucaraju po terenu.
Evo zašto je FKSarajevo u dugovima, od tih para se pokreće ovaj biznis. Tata pokrao, a sin gradi fabriku. Ili je možda sin zaradio u Španiji kad je dohvaćao lopte iza gole?
Jedini fudbaler od kojeg je ova zemlja vidila nekog hajra. Svaka mu cast.