Jedinstven proizvod na bh. tržištu
0

Gotovinski krediti na bankomatu

Klix.ba
Sparkasse Bank je u junu 2012. uvela jedinstven kreditni proizvod na tržištu BiH – Gotovinski kredit na bankomatu, bez kamata i uz odgodu plaćanja do 50 dana.

Ovaj proizvod omogućava korisniku da, iz ukupno odobrenog okvira kredita od maksimalno 4.000 KM, na bankomatu podiže pojedinačne iznose, u iznosu i na rok koje sam određuje, prema vlastitim potrebama. Izbor iznosa (od 300 do 4.000 KM) i roka otplate (3,6,9 ili 12 rata) klijent bira na samom bankomatu i time određuje ratu koja neće opteretiti njegov budžet.

Proizvod je potpuno automatizovan i nudi svojevrsnu udobnost, jer klijent praktično podiže mini kredite na bankomatu 24/7, otplate rata se vrše automatski sa tekućeg računa, kao i naplata jednokratne naknade prilikom podizanja pojedinačnih iznosa. Optimalan je za ljude koji povremeno, i na kraće rokove, trebaju manji iznos gotovine.

Ljetna akcijska ponuda kredita Sparkasse Bank pod nazivom Super krediti uključuje i kreditne kartice VISA Classic, MasterCard Plus i Diners, sa različitim funkcionalnostima i uz kamate koje su među najkonkurentnijim na tržištu.

Tu su i potrošački, odnosno robni kredit do 10.000 KM, koji se mogu realizirati u trgovinama širom BiH sa kojima Sparkasse Bank ima ugovor o saradnji, a koje su istaknute na web-stranici banke.