Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amela Škamo-Žerić Feni Colic Munevera Sejdic Finci. btw. jel ove 4 cine taj klub?
Srela raja u Gorazdu na pauzi nekog lika seta ulicom. Ganjali ga 2 sata da ga zaposle.
Usput neka nam Goraždanski klub kaže koliki je prosjek plata u firmama gdje upošljavaju omladinu,kakvi su ostali uslovi,radno vrijeme,prekovremeni rad,rad praznicima,pravo na korištenje godišnjeg odmora i dr. Ukratko KLASIČNO IZRABLJIVANJE RADNE SNAGE i bogaćenje tajkuna iliti privrednika a sve u sprezi sa politikom i vladajućom strukturom.
bolje je srati po klixu i zaliti se kako nam je lose
@Stalan Vidim da ti to dobro radiš.Halali.samo sam iskren i realan čpvjek.Situaciju kakva jeste samo treba nazvati pravim imenom a to sam učinio u prethodnom komentaru.Još nešto,meni nije loše i nisam dole među izrabljivačima poštenog svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)