{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Godina dana poslovanja HT ERONET-a u Banjaluci

S
29.11.2007. u 16:00
0
0
Godina dana poslovanja HT ERONET-a u Banjaluci
0
Godina dana poslovanja HT ERONET-a u Banjaluci
Otkada je otvoreno prije godinu dana, HT ERONET prodajno mjesto Banja Luka bilježi samo uspjehe u akviziciji korisnika. Preko 18.000 korisnika i preko 350 kompanija na području RS koristi signal HT ERONET-a i taj broj svakim danom raste.
Trenutno je zaposleno 6 zaposlenika, a planiranim otvaranjem novih prodajnih mjesta u Brčkom, Doboju i Bijeljini, korisnicima RS usluge će biti još dostupnije, a zaposlit će se i niz novih djelatnika.

Osim u Republici Srpskoj, HT ERONET planira proširiti svoju prodajnu mrežu na području cijele Bosne i Hercegovine, što je jedan od prioriteta tvrtke za sami početak sljedeće poslovne godine.

Kao zahvalu gradu Banja Luci, našim već postojećim korisnicima za ukazano povjerenje, te njihovu vjernost i kao dodatni poticaj svima ostalima da postanu korisnici HT ERONET-a, organiziran je i koncert Željka Joksimovića u dvorani Borik, 29.11.2007 u 19h. Svi građani Banja Luke pozvani su da u HT ERONET centru u Banja Luci, u ulici Nikole Pašića 25a, podignu svoju besplatnu ulaznicu za koncert uz koju smo im osigurali dodatnu pogodnost kupovine !Hej start paketa za 1KM, a na čijem im računu poklanjamo 45 KM.

Kako bi obilježio izvrsne poslovne rezultate za godinu koja je na izmaku, odnosno broj od pola milijuna korisnika, HT ERONET je organizirao i bogatu nagradnu igru „HT Eronet je za 5!“. Svi eronet i !hej korisnici (i oni koji će postati) u periodu od 19.11. do 16.12., jednostavnim slanjem SMS poruke sa tekstom „HT Eronet je za 5!“ na broj 063 555 555, sudjeluju u nagradnom izvlačenju sa bogatim nagradnim fondom, koji uključuje automobil Audi A5, 5 potrošačkih kartica Unicredit Zagrebačke banke na iznos od 5.555,00 KM, 5 mobilnih uređaja Nokia N95 i 55 utješnih, ali vrijednih promotivnih paketa. Izvlačenje sretnih dobitnika nagradne igre u znaku „petice“ održat će se 18.12., dok je uručenje nagrada planirano za naredni dan, u sklopu središnje novogodišnje proslave HT ERONET-a u Mostaru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: