{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Glasajte za Najpoželjnije poslodavce 2015. u BiH!

26.3.2015. u 10:12
55
Glasajte za Najpoželjnije poslodavce 2015. u BiH!
55
Glasajte za Najpoželjnije poslodavce 2015. u BiH!
U toku je veliko istraživanje "Najpoželjniji poslodavac 2015. godine" koje će nam dati odgovor na pitanje ko su poslodavci za koje bi građani Bosne i Hercegovine željeli raditi u 2015. godini.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Istraživanje već devetu godinu zaredom provodi kompanija Kolektiv d.o.o./portal Posao.ba putem online ankete, te će se i ove godine rezultati temeljiti isključivo na percepciji bh. građana i otkriti u kojim kompanijama oni vide perspektivu i moguću uspješnu karijeru.

U svakom trenutku možete glasati za poslodavce, a sve što je potrebno jeste da odaberete kompanije, te naznačite zašto upravo one zaslužuju naziv najpoželjnije. Razlozi mogu biti različiti. To može biti visina plate, sigurnost posla, odnos prema zaposlenicima, mogućnost napredovanja u kompaniji ili nešto drugo.

Sudjelovanjem u istraživanju dajete svoj doprinos u prepoznavanju kompanija u BiH koje se brinu za svoje zaposlenike, a imate i priliku da osvojite vrijedne nagrade!

Ispuni anketu i osvoji nagradu!Svi učesnici u istraživanju Najpoželjniji poslodavac 2015. godine mogu osvojiti jednu od vrijednih nagrada kao što je MultiReader Stream Prestigio 5574!
Da bi ste postali učesnik nagradne igre, sve što je potrebno jeste ispuniti anketu na linku http://posao.ba/#!thebestemployer. Nagradna igra traje do 31. marta 2015. godine.

O projektu "Najpoželjniji poslodavac"Cilj projekta "Najpoželjniji poslodavac" jeste odati priznanje poslodavcima koji brinu o zaposlenima te nude dobre uvjete za rad, razvoj i edukaciju. Na ovaj način se kompanije dodatno motiviraju da unapređuju svoje odnose prema zaposlenicima a ujedno se unapređuje imidž privatnog sektora kao poslodavca.

Riječ je o projektu koji je od izuzetnog značaja u poslovnom svijetu BiH, koji na svojoj ceremoniji svake godine okuplja više od 100 vlasnika i direktora kompanija, HR i marketing menadžera, te najvažnije predstavnike političkog i privrednog života u BiH. Na dan 24. aprila 2015. godine organizovat će se svečana ceremonija dodjele priznanja na kojoj će se javnost obavijestiti o poretku kompanija, te nagraditi kompanije znakom "Najpoželjniji poslodavac" koji mogu koristiti uz svoje ime u svim načinima predstavljanja.

Pogledajte više informacija o projektu i listu prošlogodišnjih najpoželjnijih poslodavaca na web stranici www.poslodavac.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: