Otvoren WEB shop
19

Promo / GET poklanja dron vrijedan skoro 3.000 KM

Povodom puštanja u rad novog webshopa Tech.get.ba kompanija Get Tehnology iz Mostara poklanja dron DJI Mavic 2 Pro, vrijednosti 2.800 KM.

Posjetite novu web trgovinu Get Technology gdje u širokoj ponudi između ostalog možete pronaći i foto i videoopremu, fotoaparate, objektive, dronove, stabilizatore, DJI, Nikon i Zhiyun. Osim toga, u ponudi je i Arduino i Raspberry razvojne setove i komponente, 3D printere Ultimaker i Dobot te robote i robotske ruke Makeblock i Dobot.

Društveno odgovorna kompanija GET kao vid poticaja za bavljenje informacionim naučnim disciplinama, nudi 10% popusta obrazovnim institucijama na Arduino, Raspberry, Makeblock, Ultimaker i Dobot proizvode.

Unutar BiH za sve narudžbe iznad 100 KM, dostava je besplatna, te postoji mogućnost dostave u Hrvatsku, Crnu Goru i Srbiju sa pouzećem. Uskoro će biti mogućnost plaćanje karticom jednokratno i na rate online.

GET Technology, također, vrši nabavu svih vrsta tehnike po narudžbi sa brzim rokom isporuke i jako povoljnim cijenama. Više detalja pronađite na web stranici.

Više detalja o nagradnoj igri saznajte na Facebook stranici.

Kontakt: e-mail: [email protected]; Viber/What's App: +387 63 444 566