biznis
5

FlyDubai prvi put najavila popust od 30 posto širom svoje mreže

Sponzorisani članak
FlyDubai je danas prvi put najavio popust širom svoje mreže nudeći putnicima 30 posto popusta na karte u poslovnoj i ekonomskoj klasi za letove u Dubai i odabrane destinacije.

Putnici koji planiraju putovati između 1. oktobra 2015. i 30. juna 2016., a rezervišu kartu prije 20. septembra, dobit će popust od 30 posto.

Sa flotom od 49 modernih aviona sljedeće generacije Boeinga 737-800, FlyDubai posluje sa više od 1600 letova sedmično na više od 90 destinacija u 45 zemalja stvarajući mrežu koja se proteže preko zemalja Zaljeva, Bliskog istoka, Afrike, Kavkaza, središnje Azije, Evrope i indijskog potkontinenta.

Dubai je smješten na raskrsnici između istoka i zapada, u srcu dinamične globalne industrije, povezujući ljude različitog porijekla i kultura. Dubai je, takođe, kozmopolitska oaza, futuristička panorama grada koja se nadvila nad Arapskom pustinjom. Od trgovačkih centara i zatvorenih skijališta, do safarija u pustinjii najviše zgrade na svijetu, Dubai je grad koji pruža atrakcije za cijelu porodicu i za ljubitelje putovanja.

Flydubai je aviokompanija koja je nudeći veći izbor i fleksibilnost, posvećena pružanju boljeg iskustva tokom putovanja. Poslovna klasa kompanije Flydubai nudi još udobnije i individualnije iskustvo tokom leta, dok popularna i udobna ekonomska klasa nastavlja pružati priliku za putovanje većem broju ljudi koji putuju na više destinacija, češće i za manje novca.

Rezervišite prije 20. septembra i letite s kompanijom Flydubai gdje želite za 30 posto manju cijenu. Karte se mogu kupiti na flydubai web stranici (flydubai.com), putem kontakt centra (+971 600 54 44 45), u flydubai poslovnici (+387 33 942 005) ili preko partnera. Posjetite flydubai.com kako biste vidjeli pravila i uslove.

Flydubai leti tri puta sedmično između Sarajeva i Dubaija. Za raspored letova, posjetite: http://www.flydubai.com/en/plan/timetable/