Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam Revolut, N26 i Monese kartice. Sve tri rade bez problema u BiH. Mogu placati sa njima kao i dizati novac na bankomatima. Sto je najvaznije nema nikakve provizije. Meni vise i ne treba.
Koje to mobilne banke posluju u Hrvatskoj i Srbiji....
Mi smo inače poznati kao tehnološki razvijena zemlj koja teži digitalizaciji, zato me i ne čudi nas Zakon.
Ne daju nasi žohari, HDZ posebno jer oni drze kladionice i ne daju da narod se barata sa internetom jer ce tako narod onda preci da se kladi u drugim drzavama. Tako da i nama ostalima HDZ pravi problem samo sto zele da ovi kladionicari ne odlaze iz njihovih kladionica. Znaci HDZ je glavni kocnicar
Svaki zakon iziskuje neki trud i rad, a naši zakonopisci su vrlo ažurni i vole da rade, tako da očekujemo zakone da budu napisani i usvojeni tamo nekad 2076-te.
MI SMO EVROPSKI MOZAMBIK
Ma cekaju da izadje Gaši iz zatvore pa da otvori ponovo mobilnu banku.