{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


UniCredit Bank: Unaprijeđeno elektronsko bankarstvo

F
7.7.2011. u 12:55
0
1
UniCredit Bank: Unaprijeđeno elektronsko bankarstvo
0
UniCredit Bank: Unaprijeđeno elektronsko bankarstvo
UniCredit Bank je redizajnirala svoju uslugu e-ba, verziju internet bankarstva za građane za još jednostavnije korištenje i s dodatnim funkcionalnostima.
Usluga e-ba je maksimalno prilagođena potrebama i navikama klijenata koji su sada u mogućnosti ugovarati trajne naloge (za ovlašteno povlačenje i za plaćanje kredita, kao i standardni trajni nalog), oročenja (klasična i rentna oročena štednja, štednja 24PLUS), te plaćati INO naloge (prijenos sredstava u korist računa u bankama u inozemstvu sa svojih deviznih računa i a'vista računa u valutama).

Usluga je namijenjena svim domaćim fizičkim osobama koji imaju otvoren tekući, odnosno, studentski račun u Banci.

Korištenjem ove usluge, klijenti su u prilici efikasno, brzo i sigurno obavljati plaćanja, imati potpuni nadzor nad svojim finansijskim poslovanjem s bilo kojeg mjesta, 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici.

Putem e-ba klijenti mogu plaćati režije, rate kredita i ostale račune, obavljati prijenos s vlastitih KM-ovskih računa na KM-ovske račune svih fizičkih i pravnih osoba unutar Banke, te u drugim bankama u BiH, zatim obavljati plaćanje prema inozemstvu, prenositi novac s vlastitih KM-ovskih na vlastite devizne račune i obratno, kao i niz drugih transakcija.

Tajnost i nepovredivost korisnikovih računa je osigurana primjenom sigurnosnog uređaja - tokena, saopćila je UniCredit Bank.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: