Finansije
209

Tuzla bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke

Piše: A. K.
Tuzla je od danas bogatija za još jednu poslovnicu Raiffeisen banke koja se nalazi u Bingo City Centru.

Moderno opremljenu poslovnicu svečanim presijecanjem vrpce zvanično su otvorili gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović i članica Uprave Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini Mirha Hasanbegović.

Smještena na adresi Mitra Trifunovića 2, ova poslovnica Raiffeisen banke nudi sve usluge za fizičke i pravne osobe, kao i novu ATM uslugu koja 24 sata sedam dana u sedmici pruža mogućnost podizanja i pologa novca.

"Raiffeisen banka nastavlja širiti svoje poslovanje. Ovo nam je 96. poslovnica u BiH, a druga ove godine na području Tuzlanskog kantona. Kao društveno odgovorna zajednica mi smo Tuzlanskom kantonu poklonili i dva vrlo lijepa igrališta - jedno u Banovićima, a drugo u Tuzli, što nam predstavlja posebno zadovoljstvo", kazala je Hasanbegović te dodala da je ovo četvrta poslovnica u Tuzli.

Naglasivši da Raiffeisen banka prati industrijski razvoj TK, Hasanbegović je istakla da se sa širenjem mreže na području tuzlanske regije neće stati.

"Mi smo banka sa dosta velikim tržišnim učešćem. Vrlo smo zadovoljni, a posebno nas raduje da to tržišno učešće i zadovoljstvo klijenata svakim danom kontinuirano rastu", dodala je ona.

Prema Imamovićevim riječima, otvaranje još jedne poslovnice Raiffeisen banke od izuzetnog je značaja za Tuzlu.

"Jedan centar kao što je Bingo City Centar ne može bez jedne ovakve banke. Veoma je značajna i društvena korisnost Raiffeisen banke kojoj sam zahvalan na finansiranju igrališta za djecu", naglasio je Imamović.

Raiffeisen banka namjerava nastaviti širenjem svoje bh. mreže, a do kraja ove godine se očekuje otvaranje još jedne poslovnice u Banjoj Luci.