|

Svečano otvorena šesta poslovnica Raiffeisen banke u Banjoj Luci

Svečano otvorena šesta poslovnica Raiffeisen banke u Banjoj Luci
121
Piše: M. K.
6.3.2017. u 14:44
0
komentara
121

dijeljenja
1/8
2/8
3/8 Foto: Klix.ba
4/8 Foto: Klix.ba
5/8 Foto: Klix.ba
6/8 Foto: Klix.ba
7/8 Foto: Klix.ba
8/8 Foto: Klix.ba
Šesta poslovnica Raiffesien banke otvorena je danas u Banjoj Luci na adresi Bulevar vojvode Stepe Stepanovića na broju 132.
Uz novu poslovnicu ova banka će svojim klijentima ponuditi i nove usluge, rečeno je novinarima na svečanom prijemu koji je ovim povodom organizovan.

"Uzevši u obzir uvećan obim poslovanja te zaista veliki broj naših klijenata u banjalučkoj regiji, prepoznali smo potrebu za proširivanjem razgranate mreže naših poslovnica. U skladu s tim, odlučili smo otvoriti novu, šestu po redu, poslovnicu u Banjoj Luci te time klijentima osigurati još jednu lokaciju kako bismo olakšali pristup uslugama banke", kazao je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

U Raiffesien banci s ponosom ističu da im je kao banci koja reprezentuje finansijsku snagu i stabilnost te koja na ovom tržištu posluje već 25 godina ovo proširenje izuzetno značajno.

"Spomenuo bih i da za sve klijente koji u toku marta u novootvorenoj poslovnici podnesu zahtjev za bilo koju vrstu kredita, Banka neće obračunavati naknadu za obradu kredita", kazao je Dobnigg uz napomenu da sada Raiffesien banka u BiH ima 97 poslovnica.

Šef nove poslovnice Zoran Topić, kako su rekli na današnjoj svečanosti, rukovodi iskusnim i stručnim timom koji će klijentima biti na raspolaganju u njihovom poslovanju s bankom te im nastojati pružiti prilagođena finansijska rješenja. Naime, ova poslovnica će, kako fizičkim osobama, tako i pravnim osobama nuditi širok spektar proizvoda i usluga namijenjenih različitim finansijskim potrebama klijenata. Pored toga, u ponudi su i brojne usluge u domenu digitalnih servisa banke.

Nova poslovnica se nalazi na atraktivnoj lokaciji u novom stambenom naselju u blizini centra grada. U sklopu poslovnice postavljen je i Cash Point bankomat koji pored isplata omogućava i uplatu novčanih sredstava, a klijentima je dostupan 24 sata dnevno. Svoje usluge poslovnica će pružati klijentima svaki radni dan od 8 do 16 sati i subotom do 13 sati.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.