{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šparkastičan plan za stan: Akcijska ponuda stambenih kredita uz grejs period otplate od 6 mjeseci

29.4.2015. u 17:40
0
Šparkastičan plan za stan: Akcijska ponuda stambenih kredita uz grejs period otplate od 6 mjeseci
0
U svojoj novoj Šparkastičnoj ponudi kredita Sparkasse Bank je predstavila stambeni kredit sa najpovoljnijom kamatnom stopom na tržištu, te obezbijedila u prvih šest mjeseci otplate svojim klijentima grejs period.
U okviru promotivne akcije posebno se ističu novokreirani kreditni paketi GOLD, SILVER i STANDARD sa kojim je moguće ostvariti dodatno sniženje kamatnih stopa za odabrani kredit i ispunjenje svih zacrtanih planova.

"Ovoga puta smo za naše klijente pripremili Šparkastičan plan za stan tj. jedinstven način za kupovinu i opremanje vlastitog stana ili nekretnine. Pored mogućnosti otplate u prvih šest mjeseci uz grejs period, dajemo mogućnost našim klijentima da bezbrižno u ovom periodu opreme svoju nekretninu prema sopstvenim željama. Uz novi stambeni kredit sa grejs periodom otplate, početak otplate kredita je znatno olakšan, jer je vraćanje glavnice kredita odgođeno za prvih šest mjeseci u okviru koje se vraća samo 2% kamate. U slučaju roka otplate do 10 godina dogovara se fiksna kamatna stopa. Svim zainteresiranim je na raspolaganju neograničen iznos kredita uz rok otplate do 30 godina i naknadu za obradu kredita od samo 0,5%. Akcijska ponuda kredita uključuje i kredite za ostale namjene, ali i posebno kreirane kreditne pakete sa kojim se dodatno snižava kamatna stopa, što će sigurni smo zanimati naše klijente. Sve potrebne informacije o akcijskoj ponudi je moguće dobiti putem www.sparkasse.ba, pozivom u naš Info centar na broj 033 280 300 ili direktnim dolaskom u bilo koju od naših poslovnica", istakla je Alma Kratovac, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

Alma Kratovac
Alma Kratovac

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: