|

Sparkasse Bank omogućila online apliciranje za kredit

Sparkasse Bank omogućila online apliciranje za kredit
0
Sponzorirani članak
31.12.2013. u 09:17
0
komentara
0

dijeljenja
Sparkasse Bank omogućila online apliciranje za kredit
Sparkasse Bank, slijedeći trendove modernog bankarstva, omogućila je svim svojim potencijalnim i sadašnjim klijentima da za kredit i kreditnu karticu apliciraju putem online obrasca na web-stranici Banke, bez dolaska u poslovnicu.
Zainteresovani korisnici popune zahtjev na web-stranici te ih nakon 24 sata poziva savjetnik Banke sa već pripremljenom, konkretnom ponudom.

Realizacija kredita dalje teče po ustaljenoj proceduri, ali je sama faza apliciranja za kredit svedena na najkraći mogući rok. Pri tome, na web-stranici Banke je dostupna kompletna informacija o širokoj paleti kreditnih i kartičnih proizvoda o kojima se podnosilac može informisati koji je to proizvod za njega optimalan.

"Sa ovom uslugom želimo svojim klijentima ponuditi brži i efikasniji servis, uštedjeti im vrijeme i olakšati proces uzimanja kredita. Omogućavamo im da jedan veliki dio kreditnog procesa završe sa nama bez dolaska u Banku, a to je ona prva faza odabira optimalnog proizvoda, definisanja iznosa, rate i instrumenata obezbjeđenja, koja je u praksi i najduža. Praktično, po završetku online procedure, trebaju doći u Banku samo da donesu dokumentaciju, nakon čega odmah počinje procedura odobravanja", rekla je Alma Kratovac, direktorica Segmenta razvoja i podrške Sektora za poslovanje sa stanovništvom.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.