Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
Ko ih ima, najsigurnije je u kući ili u robi, u namirnicama, materijalu i sl. a u banci nikako. kad nije u bankama onda banke nude bolju kamatu štedišama pa neko ima ćara
Pa zar ga nije haski sud pomilovo?
nedamote, rvacki po-nosu
Zamislite samo jednu situaciju koja se nas tice.Imate svoj novac na banci a ona vam ga blokira. Sjecateli se Grcke i cekanje redova pred grckim bankama? Novac nisu mogli podici, ako samo malu svotu novca.Sta ako ne mozete kupiti namirnice za svoj i porodicni zivot?Vjerujte mi, banke ne rade za nas, vec samo za svoj interes.Dali ce neko gladovati zbog njih, to ih ne interesuje.Oduzimali su ljudima kuce zbog kredita, koje su im davali dobovoljno.Banke posluju viralnim (laznim) novcem.
Samo blockchain...
hahah ima ona ponzi prevara na koju se navuklo puno bosanaca, zove se OneCoin...
sta treba, sve pare na banci da drzim da oni obrcu i znaju o svakom sve u svakom trenutku.
Da je ima bogdo pa dokle god da važi, nešto bi mi bilo bolje a što li :)
Placanje gotovinskim novcem treba da ostane dozivotno na snazi.Kad se to ukine, daje se bankama mogucnost da mogu raditi sta hoce.Banke postaju sve mocnije od drzave i mogu raditi sta zele, bez mogucnosti da se za zloupotrebu kaznjavaju.Nijedna drzava se ne mora orijentisati po volji banaka, sem ako banke ne vode drzavu i imaju veliku uticaj na mijenjane zakona.