Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alobre ovo je u pitanju Rolls Royce proizvodjac motora (mlaznih) ne rolls royce auto proizvodjac (sa slike), koji svakako je dio BMW grupe a ne samostalna kompanija... jbt pismenih novinara ...
Stanite u red, SRETAN VAM BREXIT !
Mnogi ne procitaju dalje od naslova. "Rolls Royce pravi motore za vojne i civilne avione, kao i za vozove, nuklearne podmornice i elektrane."
Potpuno razlicita kompanija od one koja pravi automobile i koja pravi pozitivne rekorde.
@Mujo Traktorista DZABE SVE KAD JE U GUBITKU.
Porez na pudale, puno kosta za limariju na 4 tocka.
Šta je, neće više BMW sa vama. Dobro je bilo dok su vam gurali Rolls Royce, Land Rover, Rover, MG. Još vam guraju MINI, ali nakon BREXIT-a se ne zna ništa.
@Posljednji Mohikanac TACNO TAKO