Finansije
16

Regionalni centar Zenica Wiener osiguranja svečano označio početak poslovanja

Regionalni centar Zenica Wiener osiguranja svečano označio početak poslovanja na čelu sa novim menadžmentom i na novoj lokaciji - gospođa Nerma Saračević je nova direktorica Regionalnog centra Zenica, koji od sada posluje na novoj adresi – Trg Alije Izetbegovića 73.

U skladu sa strategijom i planovima Wiener osiguranja za širenje i optimizaciju poslovne mreže, unapređenje prodaje i kreiranja što većeg zadovoljstva klijenata, Regionalni centar Zenica je osnažen novim menadžmentom i preseljen je na novu lokaciju. G-đa Nerma Saračević, novoimenovana direktorica Regionalnog centra Zenica, posjeduje bogato radno iskustvo i obavljaljala je veći broj rukovodilačkih funkcija u bankarskom i sektoru osiguranja dugi niz godina. Regionalni centar Zenica se odnedavno nalazi i na novoj lokaciji u sklopu modernog poslovnog prostora u RK Bosna, koji je lakše dostupan klijentima i koji je opremljen u skladu sa najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju, na adresi Trg Alije Izetbegovića 73.

"Tržište Zeničko-dobojskog kantona ima veliki potencijal i za Wiener osiguranje predstavlja jedno od strateških tržišta. Shodno tome i u skladu sa našim ambicioznim planovima za širenje i optimizaciju prodajne mreže, Regionalni centar Zenica je preseljen na novu lokaciju, koja je više dostupna klijentima i koja je opremljena po najmodernijim standardima poslovanja u osiguranju. Na ovaj način želimo da postignemo veće zadovoljstvo naši postojećih i budućih klijenata kroz unapređenje usluga koje pružamo, jačanje ponude naših proizvoda osiguranja i poboljšanja korisničkog iskustva", izjavila je Nerma Saračević, novoimenovana direktorica Regionalnog centra Zenica.