{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Raiffeisen najbolja banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi

12.4.2012. u 14:19
0
1
Raiffeisen najbolja banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi
0
Raiffeisen najbolja banka u Centralnoj i Istočnoj Evropi
Raiffeisen Bank International AG (RBI) proglašena je "Najboljom bankom u Centralnoj i Istočnoj Evropi" šesti put zaredom u okviru takmičenja "Najbolje banke koje posluju na razvijenim i novim tržištima širom svijeta", koje organizuje renomirani finansijski magazinia Global Finance. Sveukupno, RBI je dobila ovu prestižnu nagradu osam puta u periodu od devet godina.
Istovremeno, nagrada "Najbolja banka" na svom tržištu dodjeljena je supsidijarima RBI-a: Raiffeisen Bank Sh.a. u Albaniji, Priorbank JSC u Bjelorusiji, Raiffeisen Bank S.A. u Rumuniji, Raiffeisen banka a.d. u Srbiji i Tatra banka a.s. u Slovačkoj.

"Naša glavna preokupacija je da klijentima pružimo najbolju uslugu na svim tržištima na kojima poslujemo. Činjenica da smo šesti put zaredom dobili nagradu 'Najbolja banka u CIE' pokazuje da nismo prestali pružati naše usluge čak ni u vrijeme globalne finansijske krize", izjavio je Herbert Stepic, generalni direktor RBI-a.

"Banke i njihovi klijenti i dalje se suočavaju sa izazovnim okruženjem", izjavio je Joseph D. Giarraputo, izdavač Global Financea. "Klijenti, više nego ikad, zahtijevaju od svojih bankarskih partnera vrhunsku stručnost. Banke koje su nagrađene na najbolji način pružaju traženu stručnost."

Magazin Global Finance će u svom majskom izdanju objaviti puni izvještaj o izboru "Najbolje banke".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: