{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prva online kupovina osiguranja sa VGT osiguranjem

16.4.2012. u 11:17
0
2
Prva online kupovina osiguranja sa VGT osiguranjem
0
Prva online kupovina osiguranja sa VGT osiguranjem
Mersiha Begić
VGT osiguranje prvo je osiguravajuće društvo u BiH koje je, u saradnji sa Raiffeisen bankom, uspješno implementiralo sistem on-line kupovine police osiguranja putem elektronskih i kreditnih kartica.
Putem zvanične web-stranice VGT osiguranja, www.vgt.ba moguće je 24 sata dnevno, sa bilo kojeg mjesta, zaključiti policu putnog-zdravstvenog osiguranja. Za korisnike koji u narednom periodu ovim putem zaključe policu, VGT je osiguralo i poseban popust.

Putno-zdravstveno osiguranje, koje pokriva rizike nezgode i nesretnog slučaja na putovanju, najčešće se kupuje u posljednji čas.

"Zbog toga smo se odlučili baš ovaj proizvod ponuditi putem interneta i omogućiti, putem jednostavne on-line aplikacije, kupovinu police u toku 24 sata", istakla je Mersiha Begić, izvršna direktorica VGT osiguranja.

Na ovaj način VGT osiguranje prati trend svjetskog poslovanja u kojem su transakcije putem interneta zbog jednostavnosti ujedno i dodatni način uštede vremena i novca miliona korisnika širom svijeta.

VGT osiguranje će u narednom periodu i druge proizvode prilagoditi ovom načinu kupovine, a uz to će biti osigurani i posebni popusti.

"Savjetujemo sve naše klijente, da ne kreću na put bez police putnog-zdravstvenog osiguranja te da posjete www.vgt.ba i isprobaju novi način zaključivanja polica", pozvala je Mersiha Begić izvršna direktorica VGT osiguranja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: