Finansije
7

Promo / Proljetne pogodnosti Sberbank platne Pika Kartice

Uz 500 bodova dobrodošlice, duple bodove i kupovinu na rate kod partnera u programu, bodovanje svake transakcije u zemlji i inostranstvu, Sberbank platna Pika Kartica ovog proljeća donosi ekstra pogodnosti.

Pored redovnih duplih bodova za sve transakcije plaćanja ovom karticom u Mercatoru i Intersportu klijente očekuje i 10 posto popusta na cjelokupan iznos računa svake srijede. Osim toga, klijenti na INA i Energopetrol benzinskim stanicama za svaku transakciju sa Sberbank platnom Pika Karticom dobivaju četverostruke bodove. Također, svaki dan klijenti ostvaruju i trostruke bodove prilikom kupovine u Konzumu, a svoj račun mogu podijeliti na 2-10 rata, bez kamata i naknada.

Sberbank platna Pika Kartica je istovremeno revolving kartica, kartica za kupovinu na rate i kartica lojalnosti. To je čini jedinstvenim proizvodom na tržištu Bosne i Hercegovine. Lanisirana je u junu 2016. godine, s ciljem da postane nezaobilazni dio novčanika svakog bh. građanina jer samo sa jednom karticom korisnici ostvaruju brojne pogodnosti najvećeg multi lojaliti programa u državi.

Proljetna akcija Sberbank platne Pika Kartice pod sloganom „Cijeni tvoje pokrete“ je počela je u ponedjeljak, i trajat će narednih mjesec dana.