{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


ProCredit Bank ponudila stambene kredite po povoljnim uslovima

16.10.2013. u 10:58
0
ProCredit Bank ponudila stambene kredite po povoljnim uslovima
0
ProCredit Bank ponudila stambene kredite po povoljnim uslovima
Danas je ProCredit Bank po povoljnim uslovima ponudila stambene kredite, kredite za renoviranje i zamjenske stambene kredite. Uz kreditnu podršku ProCredit Bank, pouzdano i kvalitetno možete riješiti važna životna pitanja.
"Klijenti mogu da kupe svoj stambeni prostor po povoljnim uslovima. Također mogu da postojeći prostor unaprijede i učine ga povoljnijim i udobnijim za stanovanje. U sklopu ove ponude, ProCredit Bank klijentima omogućava refinansiranje aktivnih kredita u ProCredit Bank ili drugoj finansijskoj instituciji i to isključivo stambenih kredita i kredita za renoviranje", izjavila je Azra Mujagić, rukovodilac Službe za poslovanje sa stanovništvom.

Ponuda je namjenjena stalno zaposlenim osobama i samozaposlenim preduzetnicima.

Ponudu karakteriše fiksna kamatna stopa 6,5% na period otplate do 5 godina (*EKS 6,85% - obračunata na 200.000 KM uz rok otplate od 60 mjeseci i maksimalnu naknadu za obradu kredita od 250 KM), obrada kreditnog zahtjeva za 48 sati i mogućnost kreditiranja bez jemaca. Također, klijenti su u mogućnosti odabrati kredite sa dužim rokovima otplate uz varijabilnu kamatnu stopu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: