{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Posebna ponuda kredita Raiffeisen banke

S
20.3.2017. u 15:36
0
Posebna ponuda kredita Raiffeisen banke
0
Posebna ponuda kredita Raiffeisen banke
"Kako danas planirate potrošiti 6KM?" nova je kampanja Raiffeisen banke. Ostvarite svoje želje uz 6 KM dnevno.
"Kada želimo ostvariti svoje ciljeve za koje su nam potrebna novčana sredstva, bez obzira kojim iznosom raspolažemo, većina nas najprije odredi prioritete i razmisli prije nego odluči kako potrošiti svoj novac. Našim postojećim i potencijalnim klijentima želimo biti vjerodostojan i pouzdan poslovni partner koji će ih pratiti u ispunjavanju njihovih finansijskih ciljeva te im omogućiti da zadovolje različite finansijske potrebe uz pristupačne uslove. Za one koji žele renovirati svoj stan, kupiti garažu ili ispuniti neku drugu želju pripremili smo posebnu ponudu kredita. Raiffeisen keš kredit kao i kredit za zatvaranje obaveza u drugim bankama klijentima omogućavaju da ostvare svoje želje uz 6 KM dnevno", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: "Kompletnu proceduru apliciranja za kredit klijenti mogu završiti online u par jednostavnih koraka putem web stranice Banke".Dnevni trošak kredita, u iznosu od 6 KM, izračunat je na iznos kredita 10.000 KM i rok otplate 6 godina, uz fiksnu kamatnu stopu od 7,49% (EKS 8,44%). Efektivna kamatna stopa je izračunata za klijenta koji aplicira online, uzimajući u obzir troškove mjenice, police osiguranja te troškove vođenja kreditnog računa. Dodatna pogodnost za klijente koji za Keš kredit apliciraju online putem web stranice Banke je 0% naknada za obradu kredita.

Raiffeisen nenamjenski krediti dostupni su u iznosu do 50.000 KM te sa rokom otplate do 10 godina. Kamatna stopa na ove kredite je fiksna što znači da rata ostaje na istom nivou tokom cijelog perioda otplate kredita.

Detaljnije informacije o ponudi koja vrijedi do 15.05.2017. godine dostupne su na https://raiffeisenbank.ba/landing-page/nenamjenski-krediti/

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Odobravate li ekspanziju stanogradnje u Sarajevu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: