{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Počnite ozbiljno razmišljati o kupnji zlata i srebra

S
29.12.2017. u 08:18
0
20
Počnite ozbiljno razmišljati o kupnji zlata i srebra
0
Počnite ozbiljno razmišljati o kupnji zlata i srebra
Ako u svojoj ušteđevini nemate nijednu zlatnu ili srebrnu polugu, nijednu zlatnu ili srebrnu kovanicu, krajnje je vrijeme da barem dio svoje imovine pretvorite u dokazane trajne vrijednosti.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Kada je pravo vrijeme za kupnju investicionih plemenitih kovina? Različiti analitičari naglašavaju različite razloge za kupnju zlata i srebra kao sredstva očuvanja vrijednosti lične imovine.

Neki tvrde kako je kupnju dobro učiniti u trenutku kada cijena plemenitim kovinama dovoljno padne, drugi smatraju kako kupovati treba kada cijena započne rasti. Ima onih koji tvrde da je plemenite kovine najbolje kupovati u istim iznosima i u redovnim razmacima bez obzira na cijenu, ali i onih koji naglašavaju kako je stanje svjetskog financijskog sistema toliko nesigurno da je svu svoju likvidnu imovinu najbolje odmah pretvoriti u zlato i srebro.Premda u svakom od ovih savjeta ima zrno istine, postoji ipak okolnost u kojoj bi svaki marljiv, radišan i štedan čovjek trebao početi ozbiljno razmišljati o kupnji zlata i srebra, bez obzira kojem se od navedenih mišljenja prikloni.

Miran san u vremenima neizvjesnosti

Tu je okolnost vrlo jednostavno prepoznati. Ako u svojoj ušteđevini nemate ni jednu zlatnu ili srebrnu polugu, ni jednu zlatnu ili srebrnu kovanicu, krajnje je vrijeme da barem dio svoje imovine pretvorite u zlato i srebro. Posjedovanje gotovine u banci ili bilo koje druge investicione klase poput dionica ili obveznica, ne može vam osigurati dovoljno miran san u vremenima neizvjesnosti.
Ako doista nemate ni malo zlata i srebra u svojem štednom i investicionom portfelju, pitanje je kako to promijeniti?

Najvažnije je pronaći uglednog i pouzdanog brokera fizičkim investicionim zlatom i srebrom koji će vam ponuditi vrhunske investicione proizvode, te vrhunsku i diskretnu uslugu.

Pouzdana i besprijekorna usluga

Jedan od vodećih regionalnih brokera fizičkim zlatnim i srebrnim polugama, te zlatnicima i srebrnjacima svjetske kvalitete jest tvrtka Tetragram projekt iz Zagreba. Njezino višegodišnje iskustvo, brojni zadovoljni kupci, te njezin pouzdani brend Plemenit koji je postao sinonim besprijekorne usluge na području trgovanja investicionim plemenitim kovinama, jamstvo su da će vaša prva, ali i svaka buduća kupnja investicionog zlata i srebra proteći ugodno, diskretno, anonimno, unutar strogih pravila Europske unije i prema vrhunskim svjetskim mjerilima.

Bez obzira na iznos likvidnih sredstava koje planirate pretvoriti u investiciono zlato i srebro, dočekat će vas ljubazni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. A što je osobito važno, kupnju možete obaviti odmah, bez čekanja na isporuku, budući da najpopularnije investicione poluge i kovanice tvrtka Tetragram ima u pravilu uvijek na raspolaganju. Tetragram je jedna od rijetkih tvrtki u regionu gdje investicione proizvode od plemenitih kovina možete preuzeti odmah u trenutku plaćanja. A ako i odaberete nešto iz ponude što nije odmah moguće isporučiti, rokovi isporuke su kratki i usklađeni su sa svjetskim standardima na tržištu investicionoga zlata i srebra.

Proizvodi za trenutnu isporuku

Ukoliko želite obaviti diskretnu kupnju investicionoga zlata, tvrtka Tetragram na raspolaganju ima zlatne poluge od jedne unce (31,1 gram), 50 grama, 100 grama i 250 grama. To su poluge koje je moguće legalno kupiti za gotovinu, budući da njihova cijena ne prelazi zakonski maksimum plaćanja gotovim novcem.
Također, u standardnoj ponudi su i manje poluge i kovanice od 1 do 20 grama, te srebrnjaci od 1 unce. To su proizvodi osobito prikladni za klijente koji planiraju kupnju investicionih plemenitih kovina u manjim i povremenim iznosima.
I na kraju, valja istaknuti kako su cijene po kojima investiciono srebro i zlato možete kupiti (ali i prodati) kod tvrtke Tetragram u Zagrebu iznimno konkurentne. Njezini čelnici ističu kako cjenovnu politiku usklađuju prema stanju na tržištima Austrije, Njemačke i Švicarske, dakle prilagođavaju se najuglednijim i najkonkurentnijim tržištima na svijetu.

Provjerite ponudu investicionoga zlata i srebra na internetskim stranicama Plemenit ili kontaktirajte tvrtku Tetragram telefonski, na broj +385 1 236 58 57. Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka 9-17 sati, petkom 9-13 sati ili prema dogovoru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: