{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvorena poslovnica BBI banke u Kaknju

Klix.ba
17.6.2015. u 15:46
54
26
Otvorena poslovnica BBI banke u Kaknju
54
Otvorena poslovnica BBI banke u Kaknju
U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Kaknju u vlastitim prostorijama otvorena poslovnica BBI banke. Simboličnim presjecanjem vrpce, filijalu su otvorili Nermin Mandra, načelnik Kaknja, i Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke.
Načelnik je poželio dobrodošlicu BBI banci i izrazio nadu da će novi vid finansijskih usluga doprinijeti razvoju privrede Općine.

"Otvaranjem poslovnice u općini Kakanj BBI banka želi pružiti podršku razvoju privrede u ovom gradu ne samo kroz bankarske finansijske usluge već i na dodatni način putem svog Biznis kluba i pronalazak i otvaranje novih tržišta. BBI banka radi na povezivanju privrednika iz BiH i svijeta i dovođenju investitora. Dakle, BBI nije samo finansijska institucija, već istinski partner svojim klijentima. Naši rezultati poslovanja pokazali su da smo najbrže rastuća banka u BiH. U posljednjih desetak godina aktiva BBI banke godišnje raste oko 25 posto i naš je cilj da postanemo jedna od vodećih banaka u zemlji“, izjavio je prilikom otvaranja Bukvić.Poslovnica BBI banke u Kaknju novi je savremeno uređeni centar za područje općine Kakanj koji će zadovoljavati sve standarde poslovanja. Smještena u središtu Kaknja u ulici Alije Izetbegovića br. 123, a pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica u skladu s islamskim principima.

BBI banka djeluje u 27 filijala/poslovnica širom BiH, a u 2015. godini je planiran nastavak širenja mreže u oba entiteta u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: