Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje si moj Faruk,dobio i ti stolicu i sad divno,bajno i krasno...A dok si bio kod Nenada u FakeTV ja kontao da nam se apokalipsa sprema u BiH
Imamo mi i domaci bimal kao primjer pa nabio cijenu kao da je extra djevicansko ulje a ne obicni zejtin 🤪🤪🤪🤪🤪
Jel ovo onaj uhljebljeni analitićar ? Onaj koji je rekao da nas je korona unistila dok je Fadil bio premijer, a kad je Niksic zasjeo da smo se dobro nosili s koronom ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Sloveniji cijene padaju za 50%,kod nas Trojaneri zamrzavaju visoke cijene...gamad!
Jel ovo onaj uhljebljeni analitićar ? Onaj koji je rekao da nas je korona unistila dok je Fadil bio premijer, a kad je Niksic zasjeo da smo se dobro nosili s koronom ?
Jos jedan bijedan, primitivan mali zeleni ! Nikad nije cuo za dijalog! Idemo odmah " gamad" i ostali papanski, seljacki govor! Bas ste zaostali mojsmijesni brate!
Jel to onaj nezavisni analitičar. 😂 😂
Dignite ljudima plate pusti trgovačke centre sto dizu cijene bez ikakve opravdanosti Laze te narod kako god stignete
Bilo bi bolje da za vlast zavisi plata od prosjecne. Mozda bi se onda borili za veci prosjek.
Dvije godine divljaju, dizu cijene kako hoce, ostvaruju najvece profite ikada i niko nista, Kaze inflacija. Sad kad su cijene u svijetu pocele stagnirati i padati, eto ko biva ogranicavanje marzi. Radi se nesto za narod. Al narod glup. Evo nek mi neko kaze sta meni novo moze ponuditi Nermin Niksic, heeeeej, prvi covjek, alfa i omega odluka o mom zivotu i zivotu moje djece.
Samo povecanje plata je dugorocno rjesenje za inflaciju jer se cijene nikada nece vratiti na nivo prije krize. Ovo sto se sada radi je cisto da se koji mjesec zamazu oci gradjanima, populizam, nista drugo, sljedi nam novi talas poskupljenja. Vlasnici marketa imaju opciju prepakiranja proizvoda u manja pakovanja, ali isto tako mogu i smanjiti kvalitet istog ili cak koristiti jeftiniju ambalazu, opasniju po zdravlje. Niti jedan trgovac se nece odreci zarade na dize staze ;)
Radiš li šta konkretno u uptavnom odboru Telecoma ili samo analiziraš. Hajte stručnjaci prifati te se posla.
Gdje ti živiš??? Pa oni se akciza ne odriču ni po cijenu života!!!
Glupana pa Vlada je mjerom odredila da je marza je određena po 1 kg a ne po pakovanju.. I ko je profesor i analiticar..
faruk aga se konacno prikazao, mora da je svetac kakav, jel fino u bh telecomu? mamicu vam buljavu
Expert a veze nema... Ako uvozimo 70 % roba onda uvozimo i inflaciju. Nismo izolovani niodcega pa ni od inflacije.
Ne znam zasto politicari ti skolovani prljavci uvjek vjeruju da je najbolje da se oni s druge strane odreknu svog interesa. To je isto kao otici na auto-pijacu i rece hej jarane, odreci se ti svoje zarade i daj mi auto tako da si u minusu, skolovani ignoranti. Drugo ulicni fazoni da se djeca ne takmice ko ce prije dici cijenu, koji ignorant. Pa djeca su uvjek djeca kad vide profit. Kriva drina je kriva i to je normala, zasto ne iznadjete pametno rijesenje za sve umjesto 'lova na vjestice'..
Inflaciju stvaraju ; 1.Zaposleni u javnom sektoru 2.Svi koji su podigli bilo kakav kredit te ga moraju vratit s kamatom 3.Svi koji su na pomoći bilo koje vrste Inflacija je povećana količina novca u opticaju za koje nemamo pokriće u obliku neke druge valute , robe ili usluge.
Jel ovo onaj uhljebljeni analitićar ? Onaj koji je rekao da nas je korona unistila dok je Fadil bio premijer, a kad je Niksic zasjeo da smo se dobro nosili s koronom ?
Vidi ovog uhljeba! Kako je u telecomu, neznalice?
Ja ne znam o kakvim smanjenjima cijena mi pričamo kad je meni od 1.10.2023 već došlo obavještenja od dobavljača primarne sirovine da cijena raste za 10% , znaci lančano i moj proizvod raste...