Finansije
0

Obezbijedite sebi komfor i pristupačnost uz "Super Našu" karticu za plaćanje na rate Vakufske banke!

Jedna za sve, kartica pod nazivom "Super Naša" je kreditna kartica za plaćanje na rate Vakufske banke. Korisnici ove kartice je mogu koristiti bilo gdje, neovisno o tome koja je banka imalac POS terminala.

Pri kupovini nije potrebno trgovcima posebno naglašavati kako želite kupovinu na rate, već je dovoljno provući karticu i unijeti PIN.

Sa ovom karticom moguće je kupovati bilo gdje u zemlji i svijetu, te podizati gotovinu uz automatsko dijeljenje obaveza na rate.

Ono što dodatno krasi ovu karticu je plaćanje na internetu uz otplatu na rate.

"Super Naša" je Jedna kartica za sve vaše potrebe, jer sa njom možete: • kupovati na rate bez kamate do 12 mjeseci, • kupovati na svim prodajnim mjestima u BiH i svijetu uz otplatu do 36 rata, • kupovati na internetu uz otplatu do 36 rata, • podizati gotovinu na bankomatima u BiH i svijetu uz otplatu na rate, • izraditi dodatnu karticu za vašu porodicu ili prijatelje.

Raspoloživo stanje vaše kartice možete pratiti putem elektronskog bankarstva ili putem mjesečnog izvoda koji se dostavlja poštom ili e-poštom.

Uzmite Jednu za sve "Super Našu" karticu za plaćanje na rate Vakufske banke i obezbijedite sebi komfornost i pristupačnost, uz efikasno upravljanje troškovima kada god vi to poželite.

Više informacije je dostupno na http://vakuba.ba/52/super-nasa.