Finansije
20

Novo iz Sparkasse Bank - MasterCard "Shop&Fun" kartica za plaćanje na rate

Klix.ba
Od ponedjeljka, 3. juna Sparkasse Banku svojoj ponudi ima karticu u koja omogućava plaćanja na rate i bez kamata, na bilo kojem prodajnom mjestu u zemlji, inozemstvu i na internetu na kojem je istaknut MasterCard znak.

Kartica pod nazivom "Shop&Fun" je kreditna kartica iz palete kartičnih proizvoda Sparkasse Bank i tehnički je jedinstvena, jer je njeni korisnici mogu provlačiti bilo gdje, neovisno o tome koja je banka imalac POS terminala.

To je prva kartica kojom možete plaćati na rate i pri internetskoj kupovini. Osim toga, ključne prednosti ove kartice su: mogućnost kupovine u momentu potrebe, a otplate na 12 rata, banka beskamatno kreditira kupovinu na rate, odgoda plaćanja do 50 dana, kartice Sparkasse Bank su jedine na tržištu zaštićene 3D Secure standardom, što daje maksimalnu sigurnost plaćanja na internetu.

Jedinstvenost ove kartice ogleda se i u činjenici da je sistem odobravanja limita i način njegovog trošenja usklađen sa realnim mogućnostima korisnika, čime je rizik od prezaduženosti korisnika kartice sveden na minimum. Kartica nosi naziv "Shop&Fun" jer su komfor, pristupačnost i sigurnost atributi koji je krase, omogućavajući Vama njeno ugodno i bezbrižno korištenje.