{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nova nagradna igra Raiffeisen banke za korisnike internet i mobilnog bankarstva

18.10.2013. u 14:48
0
8
Nova nagradna igra Raiffeisen banke za korisnike internet i mobilnog bankarstva
0
Nova nagradna igra Raiffeisen banke za korisnike internet i mobilnog bankarstva
Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke
U Raiffeisen banci je 15. oktobra započela nova nagradna igra za korisnike internet i mobilnog bankarstva za fizička lica pod nazivom "Vaše transakcije osvajaju galaksije".
Uslov za učešće u nagradnoj igri je minimalno jedna uspješno obavljena transakcija putem servisa internet ili mobilnog bankarstva Raiffeisen banke, nezavisno od iznosa transakcije. Ukupno pet najsretnijih korisnika ovih usluga bit će obradovano glavnom mjesečnom nagradom, mobilnim telefonom Samsung Galaxy S4; dok je za 100 korisnika predviđena utješna nagrada – mini USB stick.

"Raiffeisen banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svojih usluga, nastojeći ih učiniti pristupačnijim za klijente. Potvrda našeg usmjerenja na elektronske kanale distribucije je i naša najnovija usluga – Raiffeisen mobilno bankarstvo, uz koju su računi klijentima dostupni zaista bilo kada, a obavljanje plaćanja nikad nije bilo jednostavnije. Značajna prednost internet i mobilnog bankarstva je ta što su naknade za transakcije i do pet puta niže u odnosu na obavljanje istih na šalteru poslovnice, a nagradne igre kroz koje nagrađujemo povjerenje klijenata, svakako su dodatni poticaj na korištenje ovih usluga", izjavio je Karlheinz Dobnigg, zamjenik direktora Raiffeisen banke.

U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije Bosne i Hercegovine trajat će do 15. 01. 2014., dok će na području Republike Srpske i Brčko Distrikta trajati do 13. 11. odnosno 15. 11. 2013, respektivno; pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond za svako navedeno područje u vidu jedne glavne i 20 utješnih nagrada za svakih mjesec dana trajanja nagradne igre.

Napominjemo da veći broj transakcija znači više ulazaka u bazu potencijalnih dobitnika, odnosno veće šanse za osvajanje nagrade. Izvlačenje dobitnika utješne i glavnih nagrada će se vršiti mjesečno u toku trajanja nagradne igre, slučajnim kompjuterskim odabirom, a rezultati će biti objavljeni u dnevnim novinama te na web stranici banke www.raiffeisenbank.ba najkasnije 10 dana od dana izvlačenja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: