{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


NLB Banka i MasterCard nagrađuju: Smart odlukom, do smart nagrade

30.4.2014. u 12:50
2
0
NLB Banka i MasterCard nagrađuju: Smart odlukom, do smart nagrade
2
NLB Banka i MasterCard nagrađuju: Smart odlukom, do smart nagrade
Za prvomajske praznike i početak ljeta, u periodu od 1. maja do 30. juna, NLB Banka d.d., Tuzla i MasterCard pripremili su atraktivnu nagradnu igru pod nazivom "Smart odlukom, do smart nagrade!".
Svi klijenti Banke koji prilikom plaćanja koriste Maestro, MasterCard Revolving ili Charge kartice NLB Banke za obavljene 3 kupovine navedenim karticama u zemlji i inozemstvu mogu osvojiti jedan od 10 LG Smart televizora, koji ujedno i čine nagradni fond.

"Organizacijom nagradne igre, NLB Banka nastoji dodatno unaprijediti i optimizirati saradnju sa svojim klijentima i nagraditi njihovo povjerenje, o čemu govori i veličina nagradnog fonda od 16.990,30 KM. Pravo učešća u nagradnoj igri imaju klijenti, koji izvrše barem tri transakcije plaćanja navedenim karticama, na bilo kojem prodajnom mjestu, neovisno od iznosa u zemlji ili inostranstvu. Cilj nam je promovisati plaćanje karticama u svakodnevnim životnim situacijama, a detaljno o pravilima nagradne igre svi naši klijenti i ostali građani mogu se informisati putem web site-a Banke: www.nlb.ba", izjavio je Ademir Salkić, direktor Centra Retail NLB Banke.

U nagradnu igru ne ulaze transakcije isplate gotovine na bankomatima, u bankama i poštama, POS Cash advance transakcije, koje imaju za cilj podizanje gotovine, kao i transakcije plaćanja napravljene putem interneta. Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatiziran, te za sudjelovanje u nagradnoj igri nije potrebna nikakva dodatna prijava.

Izvlačenje sretnih dobitnika obavit će se 10. jula u prostorijama NLB Banke d.d., Tuzla, a dobitnici će biti izvučeni automatski, slučajnim kompjuterskim odabirom. Rezultati nagradne igre biće objavljeni u jednim dnevnim novinama na područuju Federacije Bosne i Hercegovine, te na web stranici Banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: